Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałbym obejrzeć wszystkie 3

czy powie mi ktoś skąd ściągnąc Matrixa cz I , II, III tylko poważnie prosze

Polecane posty

ale nie tzn dvdrip po prostu ma lepsza jakosc, tylko ze wtedy wazy wiecej i przez to sie dluzej sciaga na ogol:P ale jak ten ma 600 to jest ok

Gość gość
Pozwole sie wtracic.Najlepiej sciagnij sobie program bitcomet, najnowsza wersje, na mam 0.7. Wpisz w googlach bitcomet +download. Zainstaluj. Potem wejsz w opcje--> polaczenie--> wybierz port nadsluchu 25080. w swoim firewallu po prostu zaznacz ptaszkiem (nie wiem jaki masz firewall), zeby odblokowac ten program i pozwolic komputerowi laczyc sie pzrez niego z internete.Torrenty wyszukuj na znanych i dobrych stronach, tak jak ktos polecal: www.torrentspy.comwww.tnp.net.plwww.torrentreactor.netwybieraj pliki z duza iloscia seedsow (czyli ludzi udosteopniajacych cala kopie). Im wiecej seedsow, tym szybciej sie filmik sciagnie. Powodzenia:)

Gość _ff_
ojj dziewczyny...dvdrip - zrip'owany z dvd(chociaz sa rozne realase'y..o roznym bitrac'ie, natezeniu barw, lepszym/gorszym dzwieku, itp.)..dvdscr - screener z dvd(tj. albo czarno biale klatki co iles tam minut, albo napisy mowiace o tym, ze dany film jest wlasnoscia takiej i takiej wytworni)...tc - czyli kinowka(ale niektore sa fenomenalnej jakosci, ale nie polecam sciagac). Dvdrip'y sa rozne...najczesciej 1 CD(700MB), albo 2 CD..zalezy od jakosc(dzwieku i obrazu), jak i od dlugosci samego filmu. Zdarzaj sie tez wydania 3 plytowe.

Gość gość
DVD ripy nie waza wcale wiecej. Film jednoplytowy powinien wazyc 700 mb, 2 plytowy 1.4 gb. Tyle sama waza i ripy i kinowki lub ich ulepszone wersje (TC, TS). Zwracajcie uwage jaki format zapisu ma film, czy jest to avi. Tylko format avi wazy tyle ile napisalam. Inne formaty np. rmvb, mp4 waza duzo mniej, choc maka porownywalna jakosc, po prostu inny rodzaj kompresji. Tylko tzreba pamietac, ze do tych innych formatow nie wystraczy sam windows media player, beda potrzebne dodatkowe codeki.

Gość _ff_
Przeczytaj commentsy pozdro600 ;). Kazdy Matrix trwa ponad 2 godz., nie bede mowil, jak to odbija sie na jakosci ;).

Gość _ff_
http://napisy.org/ a tu znajdziesz napisy do kazdego filmu. Polecam program do torrent'ow z poprzedniej strony. Uzywam go od 4 lat i bije bitcometa na glowe(oczywiscie to moja opinia, a mialem okazje testowac go na 3 rodzajach lacz internetowych: SDI, Neo bez limitow, a teraz siec osiedlowa).

Gość chciałbym obejrzeć wszystkie 3
witam ale żeście sie rozpisali ale żeby tak dokładne linki dostać proszę widze jakieś ale sporo ich jest,

Ja tylko chcialam zameldowac, ze sciagnelam film bez problemow- z wlaczonym firewallem :)