Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cieeekaaawskaaaa baba

AWF WROCŁAW !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Czy jest ktos kto tam studiuje? Potrzebuje sie czegos dowiedziec. Zgłaszajcie sie :)

up

Powiedzcie mi ktos czy mozliwe jest aby zajecia zaczeły sie juz od wrzesnia? :> Rok akademicki jest od pazdiernika, myslalam ze tak jest wszedzie. Ktos mi nagadał chyba bzdur ale musze sie dowiedziec i miec potwierdzenie od kogos kto tam studiuje albo dopiero zaczyna. Pozdrawiam

ja Ci mogę powiedzieć tylko, że jak szłam na 1wszy roczek studiów( AWF Gdańsk) to rzeczywiście mieliśmy tydzień wcześniej zajęcia niż starsze roczniki- mieliśmy wtedy kurs bhp i biblioteczny, zajęcia były ale takie zapoznawcze. Miłego studiowania zyczę :)

Dzieki wielkie. To nie ja sie tam wybieram tylko moj dobry znajomy(?) Na początku mówił, że już od września ma jakieś egzaminy wewnętrzne ale przecież dopiero zaczyna wiec juz mi cos smierdziało ale pomyslalam ze to AWF wiec moze robia jakies egzaminy sprawnosciowe zeby przydzielic studentów do danej grupy. Mowił ze zajecia ma przez 10 dni na sali, prawie caly dzien. Nie wierzylam bo wczoraj napisal ze musi sie uczyc bo podpadl wykładowcy. Do cholery... na sali gimnastycznej bedzie gadał teorie? !!!! Smierdzi mi to strasznie dlatego czekam na kogos kto potwierdzi moje przypuszczenia albo powie ze nie mam racji. Prosze bo to dla mnie bardzo wazne

AAa zaznaczam, że chodzi o studia zaoczne!!

aa studia zaoczne to inna sprawa, możliwe rzeczywiscie, że już się zaczęły zaocznym zajęcia.no i rzeczywiście maja tam niezle ułozony plan, że cały dzień zajęc- również na sali.I uwierz, że teorię może profesor wszędzie egzekwować nawet na sali.A na AWFie tak jest że ta teoria jest wszechobecna.

Myslalam zeby zadzwonic do dziekanatu i zapytac ale babki sobie pomysla ze jakas idiotka dzwoni i pyta czy zaoczne juz maja zajecia bo jesli bylabym studentka 1 roku to bym o tym wiedziala a skoro nia nie jestem to co mnie to ochodzi:)

Z drugiej strony... jak studia zaoczne moga miec przez 10 dni zajecia caly dzien. Zaoczne sa z reguły dla ludzi pracujących i dlatego zajecia sa w weekendy a nie cale dnie:)

Gość co sie dzieje z tą
mój były studiuje zaocznie AWF we Wrocku! i powiem ci że to jest parodia a nie studia! oni zaczynaja we wrześniu ale jest to tylko taki zjazd na ok 2 tyg. a potem sa wolni i żadnych zajęć nie ma i dopiero w drugim semestrze drugi taki sam zjazd na parę dni!!! no parodia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość co sie dzieje z tą
a jak ktos pracuje to na te parę dni musi brać wolne, ale na pewno nie maja zajęć w weekendy tak jak normalni zaoczni.... tam rok akademicki składa sie z dwóch parodniowych zjazdów

Dzieki wielkie za odp. Czyli kurde mial racje a ja mu pojechalam po majtach ze sciemnia jak przeciez semestr zaczyna sie pazdziernika. upsss

Nie ufam facetom i znowu myslalam ze to sciema.... musze przeprosic. dzieki wielkie jeszcze raz

Jest mi cholernie głupio :> Mam nadzieje ze nie zniszczylam tym wybrykiem naszej znajomosci, moze milosci :( Dzieki wielkie