Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1987

Ból jajników

Polecane posty

Gość 1987

Czym jest spowodowany ból jajników podobny do owulacyjnego w 23.dniu cyklu?Moje cykle trwaja ok28-30 dni.Nie wiem czy brac pod uwagę wczesną ciąże,bo taka opcja istnieje aczkolwiek bardzo mała,bo kochlismy sie z prezerwatywą w 16.dniu cyklu...no i po ejakulacji i po uprzednim dokładnym wytarciu członka moj chłopak znalażł sie niespodziewanie w przedsioku pochwy.Czy jest możlwość zapłodnienia?Wydaje mi sie,ze mała ale chce się upewnić no i dowiedzieć się o przyczynie tego bólu...HELP!

Tu się raczej nie upewnisz. Powinnaś zrobić beta hcg i wtedu bedziesz pewna na 100%. Ja mkiewam takie bóle przed miesiączką, ale może być to również objaw ciąży. Beta hcg wszystko wyjaśni :-)

Gość 1987
Dzisiaj już ból ustąpil...trochę jakbym czuła te moje jajniczki(taki "Kamień"w dole brzucha...)Ale to chyba o niczym nie świadzczy,prawda?

Gość amel
up up

Gość wiercimoczka
U mnie doszło do zbliżenia w 13 i 14 dniu.Czyli dokładnie powiedzmy na czas owulacji. Nie wiem jeszcze czy doszło do zapłodnienia jednak mnie również boli w okolicy jajników. Czy to może być ciąża?