Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabsyhelp

tabletki a okres

Polecane posty

Gość tabsyhelp

od niedzieli biore tabletki, zaczal w 1 dniu okresu wczorja okre prawie mi sei skonczyl, dzis mialam tylko niewielkie plamienie w ciagu dnia nato miast po kapieli wieczore zaczela mi leciec krew struzka it o nie tak gesta jak przy okresie ale normalnie ciekla i zywo czrwona a ni brunatnawa jak orzy okresie normalnym co to jest?? odstawic tabsy czy isc do gina jutro???? pomozcie mi blagam!!!!

Gość tabsyhelp
pomozcie mi prosze czy to jets normalne??? czy ktos tak mial na pocztku brania tabsow???

to jest normalne, nie panikuj:) i tak sie ciesz ja jak zaczełam brac tabletki to okres na poczatku miałam normalny czyli 7 dni a potem całe pierwsze opakowanie miałam plamienia...organizm sie przyzwyczaja:) jeżeli to sie bedzie powtarzało przy kolejnych opakowaniach trzeba bedzie zmienic tabletki bo mogą byc za słabe...na razie sie nic nie martw:)

Gość tabsyhelp
dziekuje sama-samotna!! poczekam troche za 3 tyg i tak ide do gina na kontrole uspokoilas mnie jeszcze jedno pytanko czy naprawde jestm zabizpieczona od 1 tabletki?? rozni ludzie roznie mowia... wiec bym chciala wiedziec czy w czasie pierwszego miesiaca powinnam sie jeszcze zabezpieczac gin mowi ze tabsy wystarcza mam taka nadzieje bo biore je dla komfortu... buziaki