Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka z kwiatka

Bilety lotnicze - HELP!

Polecane posty

Gość anka z kwiatka

Kochani, w październiku lecę do UK - tzn. zabukowałam sobie lot w biurze eSKY na centralwings. Chcę płacić za bilet,a bilet mam mieć przesłany na maila w formie elektronicznej. Głupek ze mnie,a le nie wiem, czy to nie jakiś kit - dla mnie bilet to papier kupiony na stacji a nie wydrukowany ze swojego maila. Ale moze sie mylę, bo to mój pierwszy w zyciu lot. Kochani - pomóżcie. czy są w ten sposób przesyłane bilety? A moze ktoś z was zna biuro eSky. Bardzo, bardzo, bardzo prosze o pomoc! Boje sie wpłącić na konto kasy na poczet biletu a okaże sie że to jakiś kit...załamałabym sie bo z kasą u mnei kruchuteńko... :/

Gość milosniczka ksiazek
W tanich liniach lotniczych nie ma biletow, tylko przesylaja Ci numerek na mejla. Ten numerek musisz sobie wydrukowac lub spisac na karteczce i z nim wyruszyc w podroz. Choc przewaznie i tak sparwdzaja tylko paszport. Przy odprawie bagazy dostaniesz od nich cos na ksztalt biletu. Nie martw sie, tak to wszystko dziala przy tanich liniach lotniczych :)

Gość anka z kwiatka
Bardzo ci dziekuję Miłosniczko. :) Moze ktoś jeszcze coś dorzuci w temacie... Np. o co chodzi z opłatą za kartę kredytową itp dziwne składowe tego biletu?

o co chodzi z karta kredytowa - nie wiem... Ale odnosnie biletu - tak jak wytlumaczyla to moja poprzedniczka :) Zawsze kupuje w GermanWings i jest tak samo, czyli NIE MASZ SIE CZEGO OBAWIAC :)

Gość ile placiles za bilet

Gość gość
Zawsze gdy mam odbyć podróż samolotem to zgłaszam się do firmy www.lotnicze.pl Potrafią znaleźć najtańsze bilety lotnicze. Specjalizują się w obsłudze podróży służbowych dla firm ale obsługują też zwykłych klientów.