Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skórka bananowa

matujący żel, silikonowy, pudrowy

Polecane posty

Gość skórka bananowa

Ponoc z Dax Cosmetics jest taki żel przężroczysty o konsystencji jakby silikonowej -pudrowej który matuje skórę i mozna pod podkład jego kłaśc . Czy wiecie ile kosztuje czy dpobry jest? a moze znacie i uzywaliście Z Bielendy taki ekspresowy żel pudrowo matujący z serii no more? drogi jest i gdzie go mozna nabyc bo ja nigdzie nie widziałam go. A jaki polecacie moze inny podobny matujący zel który ma jakby silikon, efekt pudrowy .taki przeżroczysty/.?

Gość skórka bananowa
czy ktoś coś takiego stosował?

Gość skórka bananowa
zabardzo nie wiem czy to baza, czy krem i na co się stosuje Chodzi mi generalnie by skóra ni ebyła taka świecąca po kilku godzinach. maluje się i chciałabym uzyc tego zleiku matującego albo na skórę albi na puder podczas dnia. Czy to by nadawało sie dla mnie?

Gość pewnie chodzi Ci o bazę wygład
przeczytaj wszystkie recenzje, a jest ich całkiem sporo i sama zdecyduj:)

Ten żel jest SUPER !!! Dostałam go w prezencie, uzyłam i się zachwyciłam. Natychmiast op uzyciu skóra twarzy jest jedwabiście gładka. Podkład , po uzyciu zelu, rozprowadza się świetnie na twarzy. DSkóra jest matowa przez cały dzień. Z tego co wiem kosztuje on coś koło 35 zł. Polecam. naprawdę warto zainwestować w ten kosmetyk.

Gość skórka bananowa
powinno sie nakładac go na czysta skórę tak? a potem podkład w płynie i potem puder tak mam rozumieć? a jak w połowie dnia mi zacznie sie świecić to czy ponownie moge zeliku uzyc na puder i nie zmyje mi sie.?ruda jak było u ciebie? a czy jest moze cos takiego podobnego ale tańszego?np innej firmy? coś co ma ten silikon i tak samo matuje.?

Gość inglot tez ma cos takiego

Gość hzm
do poprawek w ciagu dnia uzywa sie pudru w kamieniu, nie mozna nakladac bog wie ilu warstw fluidu lub bazy pod podklad, o ktorej cala dyskusja

Gość skórka bananowa
a co ma ten inglot dokładnie i po ile?