Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła taka jedna zła zła taka

w sobote wesele a na czole na srodku mega wielki pryszcz-pomocy

Polecane posty

Szybkie pytanie-szybka skuteczna odpowiedz- tak jak w temaci- wsobte mam wesele a dzis obudzilam sie z syfem na srodku czola- jak sie go pozbyc, co nakladac aby to dziadostwo sie wysuszylo-ma ktos jakies sposoby-pomocy-prosze o pomoc!

Gość na pewno go nie wyciskaj
i smaruj mascia cynkowa, kup takie plasterki bodajze vichy, punktowo sie je nakleja. a na wesele to juz koretkor. tyle moge polecic.

Gość szczerze Ci powiem
jak jest bialy to wycisnij.. tylko dokladnie.. mocno.. ale starajac sie nie uszkodzic.. potem maseczka z glinki.. na 20 minut a potem cos na szybkie gojenie- najlepiej antybakteryjne.. i po pryszczu:)

Maść szałwiowa - rewalka jak dla mnie - w aptece ok 4 zł. Odkryłam przypadkiem :)

Gość szczerze Ci powiem
dziewczyny jak jest wielki baly syf to chocby nie wiem co.. chocbyscie rrobimy oklady z bog wie czego i smarowaly czym sie da to sam nie zniknie w ciagu 3 dni... zeby zniknal sam.. bez wyciskania trzeba czekac z tydzien albo 2... nie jestem zwolenniczka wyciskania pryszczy... ale jesli jest biala rakieta to wyjscia niestety nie ma... chyba ze mozemy sobie pozwolic na 1,5 tygodnia chodzenia z bialym kosmita na czole:)

Gość eeee345
staraj sie go wystawiac na sloneczko. Nie pudruj bo rozniesiesz i zaognisz. Umyj czolko woda z zelem anty...i wystaw na sloneczko. Nie drap i nie wyciskaj. Chyba ze faktycznie ma glowke biala to wtedy wycisnij do konca-zeby rdzen wylazl.A potem posmaruj Tribiotikiem-do kupienia w aptece saszetka za 1,80 zl.

to wycisnac czy nie..w sumie to wycisnelam...i taki jakby strupek sie zrobil..ale oczywiscie góra jest!!

Gość szczerze Ci powiem
nie wyciska sie syfkow "niedojrzalych".. albo jesli nie jestes pewna ze jetes w stanie wycisnac calosc.. teraz zostaw go w spokoju..natrzyj strupka maseczka z glinki.. chodz w tej glince jak najdluzej( oczywiscie nie na cala twarz).. a strupek szybko odpadnie.. nie zostawiaj maseczki na noc oczywiscie..

Gość wez sobie
masc z wit A albo tribiotic, wtedy ci sie nie zrobi jakis okropny strup i krosta pewnie nie zniknie do konca ale bedzie jasniejsza i latwiej ja bedzie zapudrowac