Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
nie masz uprawnień

Skąd większość polskich kobiet ma obecnie tyle zapału do chodzenia na siłownie? Mam wrażenie, że obecnie więcej kobiet chodzi na siłownie niż mężczyzn

Polecane posty

1 minutę temu, wuj boży napisał:

Wiesz że mam maszynę do liposukcji 

Nie sądzę, żeby to w domowych warunkach było bezpieczne, co dokładnie masz na myśli? 😄 

1 minutę temu, silnik mаrki honda napisał:

Nie sądzę, żeby to w domowych warunkach było bezpieczne, co dokładnie masz na myśli? 😄 

Whatever 

4 minuty temu, wuj boży napisał:

Wiesz że mam maszynę do liposukcji 

Przeczytałam do obstrukcji. 🫣

32 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Nie pije od dekady. xD

ja też, ale chodzi ostatnio za mna by sprosić  2 fajne kolezanki i zrobic 2x pol litra z sokiem pomidorowym pod kanapki z wykalaczką. i jakas muza z lapka typu Westbam. a potem jak sie laseczki rozgrzejo to na dysko wyskoczyć na Mazowiecko... lamusy zawsze sie paczyly i drapaly po glowie jak wchodzilismy....

Edytowano przez Nemesio Cervantes

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Przeczytałam do obstrukcji. 🫣

To prędzej u nieusatysfakcjonowanych dziadziow

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

ja też, ale chodzi ostatnio za mna by sprosić  2 fajne kolezanki i zrobic 2x pol litra z sokiem pomidorowym pod kanapki z wykalaczką. i jakas muza z lapka typu Westbam. a potem jak sie laseczki rozgrzejo to na dysko wyskoczy na Mazowiecko... lamusy zawsze sie paczyly i drapaly po glowie jak wchodzilismy....

Mi już jakiś czas chodzi po głowie żeby się zresetowac czyli najêbać mówiąc dosadniej. 😅

Co jest na Mazowieckiej?

• Haha 1

29 minut temu, Malowany napisał:

10 cm jest tam gdzie jest wodowskaz, czyli nie wszędzie. Tak ciężko zrozumieć? Dno Wisły to nie blat od stołu.

podejrzewam ze te plycizny sie przemieszają. nigdy wczesniej nie bylo 10cm na bulwarach... 

2 minuty temu, Edwin van der Knuur napisał:

Ze wszystkich ruskich które rzekomo wrzucałem to jest faktycznie jedyna Rosjanka i idealna modelka, byś wskazała skąd se chcesz tłuszcz odessać 

Z dopska ale w tych bojówkach wyglądam prawie jakbym była szczupła i mam abs na brzuchu jak zapomnę śniadania huh 

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

Mi już jakiś czas chodzi po głowie żeby się zresetowac czyli najêbać mówiąc dosadniej. 😅

Co jest na Mazowieckiej?

teraz tam jest Enklawa i Organza... cos sie pozmienialo, bo sobota wieczor tam zawsze byl wybieg dla poł nagich lasek a ostatnio slabo to wyglada. jak cos jest klubokawiarnia z drugiej strony budynku. tam bylo fajnie, duzy parkiet i normalni ludzie. sofki przy scianach...

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

teraz tam jest Enklawa i Organza... cos sie pozmienialo, bo sobota wieczor tam zawsze byl wybieg dla poł nagich lasek a ostatnio slabo to wyglada. jak cos jest klubokawiarnia z drugiej strony budynku. tam bylo fajnie, duzy parkiet i normalni ludzie. sofki przy scianach...

Klubokawiarnie to znam bo mój sąsiad grał a nawet chyba gra do tej pory tam.

Z dopska ale w tych bojówkach wyglądam prawie jakbym była szczupła i mam abs na brzuchu jak zapomnę śniadania huh 

Chodzi o bojówki, które jakiś czas temu widziałem i je szeroko komentowałem na komunikatorze? 😄 Idę spać, bo rano trzeba wstać 😄 https://dustoffthebible.com/wp-content/uploads/2016/11/Batman-slapping-Robin-Meme-Blank.jpg

4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

Organza to była już z 20 lat temu. Fajnie że nadal istnieje bo zazwyczaj to krajobraz i nazwy zmieniają sie co parę lat.

10 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

podejrzewam ze te plycizny sie przemieszają. nigdy wczesniej nie bylo 10cm na bulwarach... 

Słyszałem o 25 cm chyba w tamtym roku, ale żeby 10 😱

1 minutę temu, wuj boży napisał:

Nie pokazywałam ci żadnych bojowek

Z kotem na kolanach, myślałem że to dresy... Ty to jednak słabą masz pamięć, trzeba będzie odświeżyć 😄 

Przed chwilą, Edwin van der Knuur napisał:

Z kotem na kolanach, myślałem że to dresy... Ty to jednak słabą masz pamięć, trzeba będzie odświeżyć 😄 

To były spodnie lniane 

Pamięć mam aż za dobrą bo nie mogę mieć schizofremi jak wy bo zaraz ktoś to wykorzysta 

Edytowano przez wuj boży

9 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

W sumie Enklawę też kojarzę, nie byłam tam ale słyszałam trochę.

Koleżanka chce wyrwać chłopa i zaprasza mnie do klubów też podchodziły takie dziady dominacyjne że omatko litosci

7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Organza to była już z 20 lat temu. Fajnie że nadal istnieje bo zazwyczaj to krajobraz i nazwy zmieniają sie co parę lat.

oraz

W sumie Enklawę też kojarzę, nie byłam tam ale słyszałam trochę.

ja tam bylem ostatnio z 15 lat temu, wtedy w soboty byl hiphop i soul, wielu czarnoskórych tam było.

W klubo troche inaczej, kameralnie jak w klubie, duzo siedzeń. wtedy nie wpuszczali samych facetow, wbijalismy sie z obcymi babami...

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

oraz

ja tam bylem ostatnio z 15 lat temu, wtedy w soboty byl hiphop i soul, wielu czarnoskórych tam było.

W klubo troche inaczej, kameralnie jak w klubie, duzo siedzeń. wtedy nie wpuszczali samych facetow, wbijalismy sie z obcymi babami...

Ja to nie byłam pewnie nawet dłużej. W sumie to nigdy na Mazowieckiej jakoś strasznie się nie bawiłam, prędzej na Foksal, Sienkiewicza, a najczęściej chodziliśmy do takiego klubu na Narbutta co się schodziło pod ziemię, nazw już nawet nie pamiętam oprócz Lemona 😄

Koleżanka chce wyrwać chłopa i zaprasza mnie do klubów też podchodziły takie dziady dominacyjne że omatko litosci

Ja tam kiedyś kiedyś chodziłam co weekend ale nie po to zeby kogoś wyrywać tylko lubiłam potańczyć.

A ostatni raz to byłam w klubie w 2019r w explosion. 🤣

1 godzinę temu, xDxDxDxD napisał:

No już ostatnio jak był to dał popis więc może to lepiej że tu nie zagląda.

No, napalił się wtedy jak łysy na szampon 😄 Już był gotów jechać swoim złomem na spotkanie z Tobą, ponad 200 km 😄 😄 

Trochę dziwi jego reakcja, bo on już dawno twierdził, że nie jest pravikiem. Nigdy nie był też jakimś simpem typu pravol czy bic, musiałaś widocznie wpaść mu w oko. 

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Ja tam kiedyś kiedyś chodziłam co weekend ale nie po to zeby kogoś wyrywać tylko lubiłam potańczyć.

Jak ktoś mówi o.Explosion to od razu słyszę ich reklamę radiową co kiedyś leciała.non stop- Explosion - The Best club in Warsaw 🙂

kolezanka gada o jakims klubie X-Demon ale to w Poznaniu, brzmi jak goowno nie wiem co tam sie robi, meczarnia jakas

2 minuty temu, Bożenka LuBicz napisał:

No, napalił się wtedy jak łysy na szampon 😄 Już był gotów jechać swoim złomem na spotkanie z Tobą, ponad 200 km 😄 😄 

Trochę dziwi jego reakcja, bo on już dawno twierdził, że nie jest pravikiem. Nigdy nie był też jakimś simpem typu pravol czy bic, musiałaś widocznie wpaść mu w oko. 

Też to widziałaś?

Masakra. 🫣 😅

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Jak ktoś mówi o.Explosion to od razu słyszę ich reklamę radiową co kiedyś leciała.non stop- Explosion - The Best club in Warsaw 🙂

Tam często jakieś filmy nagrywają i chyba disco star też tam kręcą.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się