Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fideltronika

Potrzebuje rady i opini osoób które stosowały, bądź stosują AKNENORMIN

Polecane posty

Słuchajcie! Mam ogromną rośbę. Wczoraj mój dermatolog przepisał mi Aknenormin 20mg dziennie. Mam łojotokowe zapalenie skóry, ropne krostki, ale na prawej części twarzy. Przechodziłam już kilka antybiotykoterappii i pomagały, ale po skończeniu leczenia problem powracał. Jestem trochę przerażona , bo wczoraj podpisałam oświadczenie że wiem o tym iż nie mogę zajść w ciąże, ponadto Prof. zapisał mi srodki antykoncepcyjne. Naczytałam się też teraz o tych skutkach ubocznych i \"wykwicie\" jaki może mieć miejsce na początku leczenia. Kompletmnie nie wiem teraz co zrobić, mam 27 lat i chce mieć dzieci a boje się czy ten lek jest rzeczywiście bezpieczny.

Gość Vamp
Przeczytaj forum ze strony http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=4748847&start=60 tam znajdziesz wiecej na temat aknenormin. Ja tez mam 27 lat i w przyszlosci chcialabym miec dzieci. Lekarz powiedzial mi ze aknenormin nie jest szkodliwy dla przyszlego zajscia w ciaze. Nie moze jedynie byc brany w czasie ciazy i przynajmniej nie mozna zajsc w ciaze 1 miesiac po skonczeniu kuracji bo aknenormin potrzebuje dobrego miesiaca by zostal wydalony z organizmu. Pozdrawiam Vamp

4 dni temu zaczęłam kurację Aknenorminem.Lek jest skuteczny,ale ma również wiele skutków ubocznych takich jak, wysuszanie skóry,pękanie ust,świąd,suchość oka,wypadanie włosów...Fideltronika nie martw się miesiąc po odstawieniu tego leku wszystkie szkodliwe substancje zostają usunięte z organizmu,więc spokojnie będziesz mogła mieć dzieci.Tylko podczas 8-miesięcznej kuracji i miesiąc po zakończeniu nie możesz zajść w ciążę,ponieważ dziecko rodzi się z wadami.

odsprzedam opakowanie aknenorminu 20mg za 140zl bo mi zostalo a zakonczylam juz kuracje.. chetni niech pisza na maila natii2017@wp.pl

Gość dziewczyny mam pytanie
czy podczas przyjmowania aknenorminu mozna pic alkohol?

Gość qle
Alkohol można pić sporadycznie, bo osłabia działanie leku i obciąża i tak obciążaną przez lek wątrobę. Tak mi powiedziała moja pani doktor.