Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basieńka

Już nie mogę się doczekać...

Polecane posty

czy wy tez tak macie ze nie mozecie sie doczekac waszego ślubu... mój będzie dokładnie za miesiąc , a ja bym chciała zeby było szybciej. taka jestem szczęsliwa. mieszkanko juz na nas czeka, ale chcemy zamieszkac tam dopiero po ślubie, zaczynając od nocy poślubnej...dla mnie to takie ekscytujące...

zleci ci szybciutko zobaczysz co to jest miesią?? ja musze czekac jescze rok;( jejku kiedy to zleci? ile wczesniej ustaliliscie ze sie pobieracie i ile masz latek?

Gość przyszla Pani M
Tez biore slub za rok i caly czas zastanawiam sie jakie to uczucie, kiedy zbliza sie ten wymarzony dzien?!

ustaliliśmy w kwietniu ze chcemy sie pobrac i pamietam ze liczyłam ze było to ponad 100 dni. a teraz juz 30. czas tak szybko leci. acha mam 25 lat.

Gość Sylwia....
a ja chciałabym przesunąć o pół roku....jestem przerażona!!!!!!! że to juz za miesiąc !!!!

witam was:) a jam za 9 miesięcy i 19 dni... i juz bym chciała bardzo żeby był miesiąc przed, tydzień... 1 dzień... juz nie umię się doczkeać:D:D:D

Gość dianusia
a ja za 9 dni 16 wrzesnia i zaczynam sie coraz bardziej stresowac

Gość jezuuuuuuuuuuuuuuu
a ja za dwa tygodnie i mnie to cholernie dobija

dlaczego was to dobija??? napiszcie cos więcej, czego sie boicie? ja jakby było można to bym nawet przyspieszyła termin...

Gość hejWitam
mnie to irytuje bo: za duzo przy tym bieganiny, nie mam na to czasu. za duzo do kosztuje, nie mam na to kasy i ci wójkowie z którymi bede musiała tańczyc, nie znosze tanczyc z wójkmi, i ten stres i nie wyspanie, jezuuuu ale ja juz chce by ten koszmar sie skonczył

to fakt , mnie przeraza ze bede musiała siedziec do ostatniego gościa, a pewnie juz ok 1 w nocy bedę marzyła tylko o łóżeczku....ech