Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obrzydliwie samotny

Dylematy młodego zamożnego

Polecane posty

Gość Obrzydliwie samotny

Witam wszytkich mniej i bardziej zamożnych. Zawsze chciałem być bogaty. Chcialm miec pieniądze na wszytko czego zapragne - nawet jakies gówno typu złoty łańcuch którego nie nosze, a ktory mnie kosztowal pare tysiów. Wkońcu spełniło sie moje marzenie i zdobyłem pieniądze. Kilka przypadków sie złożyło na to, ze zdobylem kapitał początkowy. Dalej głównie gralem na gieldzie oraz robilem biznes z paroma znajomymi. Oczywiście zajmuje sie tym do tej pory. Wszystko bylo by spoko gdyby nie to ze jestem mlody i jeszcze studiuje Ciężko znalezc czas na nauke ale i tak mimo wszytko w indexie mam same piątki. Poważnie. To jest zastanawiające skąd mam te oceny. Przeciez nie daje nikomu lapowek W kazdym razie dobrze mi z tym. Dodam, ze mimo swojego majątku, poprostu chce miec magistra (w zasadzie sam nie wiem po co). Więc doszlismy do momentu w ktorum powiem ile wlaściwie mam. Na końcie mam prawie 40.000.000zł, mercedesa cls za 400.000zł, honde civic za 80.000zł + tuning za kolejne 80.000zł i mieszkanie 200m za ponad 1,5mln. Zastanawiam sie nad wyjazdem do UK bo tam są większe mozliwości rozwoju. Sam niewiem ale mysle ze jezeli tu robie pare milionów rocznie to tam będe robic paredziesiąt milionów. Jest też druga sprawa, drugi a w zasadzie pierwszy powod dla ktorego chce wyjechac do UK. Jakiś czas temu wyjechala tam moja dobra koleżanka. Mieszka tam, pracuje i poprostu żyje tam. Swego czasu spędzaliśmy razem dużo czasu. Poprostu byliśmy dobrymi znajomymi. Ja w niej sie troche dużyłem. Czy ona we mnie - niewiem. Czy ona wiedziala jak ja na nią patrze - też niewime. W każdym razie to jest patowa sytuacja bo ona podobno kogos tam ma Mój wyjazd po studiach do UK (za kilka lat) jest pewny, ale chyba tylko po to żeby zarobić jeszcze większe pieniądze. Czy pieniądze dają szczęście?? W dużej TAK !! Ja jestem bardzo szczęśliwy. Mam spokojną głowę. bo jak mi interes nie pojdzie to co z tego i tak mam duzo kasy. jak mi studia nie pojkdą to i tak mam duzo kasy... Jednakże pełne szczescie sie osiaga, gdy mozesz sie tym wszytkim podzielic z ... sami wiecie...

Gość Obrzydliwie samotny
I tylko jedno mi nie daje spokoju - defekacja nocna, której nie potrafię kontrolować :(

Gość to nie to samo
to super mieć tyle kasy na koŃcie :D :D :D :D :D :D durnyś jak mało kto :D

Gość Obrzydliwie samotny
Super?Dla Ciebie może tak, a ja mam już dosc postrzegania siebie przez pryzmat moich pieniedzy.Czesto sie zastanawiuam, czy wlasnie wyjazd za granice nie rozwiaze moich problemow.Tam bylbym, czystyjak niezapisana kartka papieru.Wszystko moglbym zaczac od nowa.Bylbym po prostu zwykłym facetem, ktory potrafi wabic swoja postawa.

Gość to nie to samo
problem w tym, że z tego co tu idzie przepisac nie bardzo u ciebie z tym wabieniem :D

Gość a ty sie zalisz czy chwalisz
bo ja mam 500zl na miesiac a pracuje w duzej korporacji rozrywkowej i wlasnie tacy jak ty placa takim jak ja wlasnie tyle !!!! i powiem ci ze studiuje cos co daje mi stysfakcje !!! jak nei masz co robic to daj cynk swoim bogatym kolegom zeby podwyzszyli pensje swoim pracownikom!

Gość jijijijiji
to papa bedzie nam Ciebie brakowalo

Gość to ja Cie wylecze z samotnosci
a ty mnie z ubostwa hmm, przez ktore wlasnie wyjezdzam do uk:( Pisz na narania@gazeta.pl:)

Gość Obrzydliwie samotny
A ja widze,ze w was wszystkich odzywa sie ta nasza cudowna polska zawisc.Ktos ma wiecej wiec trzeba go tepic.

Gość jijijijiji
nie poprostu nie lubimy chwalipiet

hm muszę przynac,ze ja chyba jestem zawistna.Nie chodzi o majatek tylko o godne życie a Ty chyba na takie możesz sobie pozowlić.Hmm, chyba że to prowokacja?

Gość jijijijiji
to ja Cie wylecze z samotnosci >>>widzisz juz masz kandydatke na dziewczyne ....

Gość jijijijiji
dziewczynie zaimponowales:P....

Gość serwisek
Szczyt glupoty zeby podawac stany swoich kont i wyliczac majatek publicznie.Moze podaj jeszcze swoj adres i telefon to jakis kochany rodak łeb ci urwie albo paluszki poucina bo kasa mu sie przyda.Ty weż sie chlopcze lecz.

jasne, ja choruje na usamodzielnienie się i na niezależnosć,Chociaz czy nie byłoby pięknie gdyby meżczyzna i kobieta wspierali sie:P.A tak pozostaje rzucic studia i jechać do uk,ech.....jakaś melancholia od rana🖐️

Gość gdziekolwiek bys nie pojechal
problem pojedzie z toba. Ty sam sie postrzegasz przez kasę to dlaczego inni mają traktować cie inaczej. Zmień swoje podejście do siebie i swoich zasobów twój pr5oblem też zniknie

Gość anna00
Czesc, widzisz, ja mialam podobny problem, ale tera nauczylam sie z tym jakos zyc. MOże moje konto jest duzo uboższe niz Twoje, ale zawze moglam i moge liczyc na rodzicow;-) ale ostatnio doszlam do wniosku, ze po co mi to wszytko, po co mi drogie ubrania, kosmetyki itp, co mi z tego,że moge zmieniac samochody jak rekawiczki, skoro jestem sama...jestem swiadoma, ze nie jeden mlody czlowiek chcialby miec to co ja teraz, ale milosci i szczescia za to nie kupie!!Dlatego Ci nie zazdroszcze, jeżdże teraz jednym samochodem, chodze skromniej ubrana i czuje sie swietnie!!!

już mi łeb pęka od tego nieleczonego kaca :D alkoholizm więcej niż pewny :D

Gość Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
"Ciężko znalezc czas na nauke " A na forum masz czas , czegos chyba nie rozumiem ?

Gość dużyłeś się powiadasz....
? a może rczej durzyłeś :P:P a bajeczka niezła :D

Gość do dupka z kasą
jak nie chcesz być frajerze postrzegany przez pryzmat swych pieniędzy to po co te sumy pieniędzy wypisujesz, co ? nie wystarczyłoby napisać, że mam wystarczającą ilość pieniędzy, ale..... ale pewnie to taka prowokacja coby nam ciśnienie podnieść troszkie

Gość Obrzydliwie Bogaty
koles ktory umiescil moj tekst ukradł go z innego forum :/ i wypisuje pierduły... marny podszywacz. W związku z tym chcialem troche wyprostowac. zacznijmy od tego ze nie jest mi źle z moimi pieniędzmi. Jestem bardzo szczęśliwy. Nigdy w życiu nie bylem szczęśliwszy. Jestem wdzięczny wszechświatu ze dal mi to wszytko teraz, w tak mlodym wieku. I zawsze jeżeli bede mial okazje zarobić jeszcze więcej - zrobie to. Mimo że mam tyle pieniędzy ze mogłbym egzystowac do konca zyc nie robiąc nic, to jednak cos mnie popycha zeby dzialac, miec jeszcze wiecej. Zmieniają sie priorytety. Czasem sobie marze ze mam ogromne wielomiliardowe imperium na miare microsoftu. Kto wie moze kiedyś... Pieniędzmi zawsze się bede szczycił i sie ich nigdy nie wypre! Jednakże, UK ... tam mnie ciągną nie tylko pieniądze. To jest cos zupelnie innego. Coś w innej swerze, innym wymiarze, ale równie lub nawet mocniej nieodpartego niz pieniądze... Nie widzialem juz jej kilkanaście miesięcy a pamiętam każdy szczegol z jej wyglądu czy zachowania. To jest wspaniałe ale gdy pomyśle ze kogoś ma, że razem spedzają czas, bawią sie, są kochankami... czuje jakby mi ktoś wbijał brudny rzeźnicki nóż w serce...

Gość jezeli to wszystko prawda
targają tobę ekstremalne emocje. Pieniądze powodują u ciebie uśmiech a "ona" powoduje u ciebie smutek. Na twarzy masz uśmiech ale twoja dusza płacze. szkoda mi ciebie

Gość moim zdaniem jesteś
samotny, bo zbyt dużą wagę przykładasz do swoich pieniędzy, swoich osiągnięć.... w ogóle do własnej osoby..... żeby być blisko z ludźmi trzeba się nauczyć ich SŁUCHAĆ przede wszystkim!!!! bez pieniędzy nie da się żyć.... ale one same w sobie szczęścia nie dają.... warto to zapamiętać i traktować je jako ŚRODEK do życia a nie CEL!

kotku, jakbyś miał tyle pieniędzy to wyjazd, zwłaszcza do UK nie byłby żadnym dylematem. Byłbyś tam co drugi dzien i zawracałabyś sobie glowy wywodami na kafe ;-) Myśle, że jestes studentem, dla którego wyjzd do UK to wielka wyprawa i dodaje sobie tutaj odwagi...:)

Do młodego zamożnego: Puknij się w główkę,że ci się chciało takie bzdety wymyślać! Czegoś się najarał? Zdradź tą tajemnicę.:) Połowa kafeterian pójdzie w twoje ślady, będziemy śnić Sen o Potędze Pieniądza i Głupocie ludzkiej:P

Gość kontakt z matką też
Załóżmy że to prawda. Ale bogaci tez maja swoje problemy, choć my biedni pewnie nawet sobie nie wyobrażamy jakie. Przychodzi mi jedno do głowy. Już nigdy nie będziesz pewien czy kobieta pokocha cię za to jakim jesteś, czy pokocha twoja kase...

Gość offerma, łódź
provo