Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyyyy

POMOCY!!!wtracajaca sie tesciowa!!

Polecane posty

No ja Cię podziwiam,oj i to bardzo.ja swojej tesciowej nie lubie i wkurza mnie ale wiem jedno,ze jakbysmy mieszkały razem i ona by takie cyrki robiła,pakuję małą i jadę do rodziców,oczywiście nie mówię Ci,że Ty masz tak zrobic,Broń Boże,ale ja nie dałabym sobie jeszcze jakby mąż nie był za mną.

Gość tika
jak jeszcze raz przybiegnie to zrzuc ja ze schodow. one wlasnie tak mysla ze zawsze pojdziemy na ustepstwa bo synus za nimi stoi. Nigdy!!!!!

Gość tica ty franco
będziesz obrzydliwą teściową :P:P:P oczywiście jak cie zechce jakis samiec zapłodnić :P

Gość tika
a jak bede jak moja tesciowa to szczele sobie w leb zeby dzieciom zycia nie psuc!

Gość tika
tak sie sklada ze mam 2 synow. jestem zla bo nie lubie mojej tesciowej!? za to ja pod niebo, co?

Gość tica ty franco
juz współczuję twoim synowym :P

Gość tika
nie masz powodow,ciesz sie ze ty masz inna tesciowa

Gość nokja
tika- jesteś rewelacyjna !!!! myśłam, że umrę ze śmiechu jak przeczytałam o bigosie z muchomora i o zrzuceniu tesciowej ze schodów , bomba!!!! :D :D :D Aż mi łzy pociekły ze śmiechu!!!!!

Gość tika
wiesz,posmiac sie mozna ale rzeczywistosc jest mniej smieszna! dzieki!

Gość tez mnie sie smaic zachcialo
smiac z tych muchomorow:)dobre!!!

Gość faktycznie można ze śmiechu
się pochlastać :P wypaczone poczucie humoru macie, ciekawe czy z siebie też sie potraficie tak smiać :P

Gość tika
pewnie ze potrafie!

Gość tika
spadam na razie ale jeszcze pewnie wroce

Gość uważaj żebyś ze schodów
nie spadła :P

Tak to już jest jak się mieszka z teściami.Jeżeli teraz z tym nic nie zrobisz to już tylko będzie gorzej.Pewnie ,że głupio zwracać uwage osobie starszej a co dopiero teściowej,ale w końcu to jest Twoje dziecko.I to ty wiesz co jest dla niego najleprze.

Gość pewnie jestes stara tesciowa
hehehe-chyba wiadomo o kim mowa

Gość pewnie jestes stara tesciowa
faktycznie można ze śmiechu się pochlastać wypaczone poczucie humoru macie, ciekawe czy z siebie też sie potraficie tak smiać no wiadomo

Gość faktycznie można ze śmiechu
ależ mnie rozgryzła :P jestem starą teściową z brodawką na nosie i przemieszczam się na miotle :P chciałabyś żeby tak było co? ale to tylko wizja ciebie za parę lat :D

Gość Jak to jest że zamiast
pocieszyć, doradzić albo chociaż wyrazić współczucie założycielce topiku - wy wstrętne małpy wzajemnie plujecie jadem w te swoje złośliwe gęby. Kafeteria to idealne miejsce, żeby komuś coś niemiłego powiedzieć bez szczególnych konsekwencji. 100% odwagi, prawda?

Gość wstrętne teściowe
Ja wychowam moją córkę na samodzielną osobę, taką, żeby nie musiała lecieć z każdym problemem do mamy. Obiecałsam też sobie, że nigdy nie wtrące się do jej dziecka. Ona jest moim dzieckiem, ja ją wychowam, ja się nią nacieszę, a jak może kiedyś postanowi mieć własnego bobasa, ja nie powiem ani słowa. I choćby mnie skręcało na boki nigdy nie będę mówić jej co ma robić. Do zajmowania się dzieckiem ma prawo matka i osoby przez nią wyznaczone czyli np. opiekunka, babcie nie mają do wnuka żadnych praw, mogą co najwyżej przyjść i pogłaskać po główce Takie jest moje zdanie.

Czym innym jest życzliwa rada, chęć pomocy ( nawet jeśli rada śmieszna, czy nie przystająca do naszych czasów,) ale z SERCA DANA!!! A czym innym jest traktowanie matki dziecka, jak zła koniecznego, które niestety musiało zaistnieć w życiu synka, żeby pojawił się na swiecie wnusio. To są dwie skrajnie różne sytuacje... Ale niektórzy wszystko sypią do jednego wora.... Przy takim kojarzeniu faktów to aż dziw, że niektórym ludziom udaje się ukończyć podstawówkę. Chyba za wybitne wyniki w sporcie..... Niezgodze się jednak z wypowiedzią, że teściowie, czy dziadkowie nie mają żadnych praw do wnuczka. To okrutne tak mówić. Niekórzy z nich naprawdę szczerze i bezgranicznie kochają te maleństwa. Szkoda że nie wszyscy.... Jak historia pokazuje, ciągle dla wielu dziadków wnuki to poligon - wojskowe manewry, musztra synowej i reżim władzy i wiedzy absolutnej :(

Gość moja tesciowa
jak mi przejdzie przez droge to tak jak ten czarny kot-musze splunac przez ramie 3 razy

Gość Damiaś
Witam Dziewczyny ja mam ten sam problem ale w inna strone mieszkamy tesciami i moja zona i ja chcemy nasza córkę wychować po swojemu ale tesciowa tylko czai się wyzywa mnie i moją żonę że ona to jak krzyknie to dziecko spokojne i jak sie odezwe cokokolwiek to od najgorszych po mnie jedzie i powiem ze jest to ewidentnie perfidna osoba a szkoda gadac ale wlasnie tez chce chyba zastapic naszej corce rodzicow i powiem ze jeszcze nie mialem takiego uczucia do innego czlowieka nienawidze jej z calego serca a szkoda gadac to jest bardzo nie dobra osoba oj odbiera cale zycie wysysa wrecz ostatnie ludzkie uczucia o do tej osoby sie wyczerpaly z innym sie mozna dogadac ale taka jak ona wie wszystko najlepiej no powiem wam ze nigdy niepozwole na mieszkanie razem a i nigdy nie bede taki falszywy cl do mojego dziecka a i te jej wstawki o bogobojnosci to smieszne jest wszystkich obgDuje od okna do lm a i o wszystkich wie co powiedziec a nie mowi milo to jest brudas zamiata do konta i pod lodowke no powiem ze naprawde a i ostatnio pokazalem zdjecia na tv to wyzywa mnie od ubekow i ze ja podsluchuje przez tv no poprostu Raj