zosia_007 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Cześć kobietki! Tyle się słyszy o wpływie tabletek anty na kobiece libido. Zdaję sobie sprawę, że każda z nas jest inna i inaczej na nie reaguje. Jeśli któraś z was zauważyła jakąś zmianę, wzrost lub spadek libido proszę niech się wpisze. Pytam ponieważ mam zamiar zacząć brać. Kiedyś już brałam Cilest, ale co z tego że stanowiły zabezpieczenie skoro chęci do igraszek nie było :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam 19 Napisano Wrzesień 7, 2006 :):):) u mnie bomba.. przedtem moje libido bylło małe bo wiadomo strach ze moge zajsc i pilnowanie czy sie gumce nic nie stało.. ateraz:) non stop mam ochote :) bez paniki bez stracha:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiffani 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 u mnie spadlo i to bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiffani 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 biore harmonet 4 rok i juz sie przyzwyczilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tuttifrutti Napisano Wrzesień 7, 2006 Zosia a jakie tableki chcesz zacząc brac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zosia_007 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 myślałam o microgynonie, słyszałam że tani ( refundowany ) i dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zosia_007 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 kobietki wpisujcie nazwy też tych tabletek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi spadlo Napisano Wrzesień 7, 2006 i to bardzo po cerazette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam 19 Napisano Wrzesień 7, 2006 ja microgynon21 :) no 1 opak około 9 zet 3opakowania ok 25 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nici Napisano Wrzesień 7, 2006 nie polecam ma duza dawke hormonow a powiedz ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nici Napisano Wrzesień 7, 2006 wlasnie sa taniutkie a to znaczy ze niekoniecznie beda dobre a zreszta to zalezy indywidualnie od kobiety,ja biore harmonet od 4 lat i jestem zadowolona w pelni polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nici Napisano Wrzesień 7, 2006 fakt ze kosztuja 37zl ale wiem przynajmniej ze sa dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przytulka Napisano Wrzesień 7, 2006 ja koncze juz z microgynonem.zerowe libido,ale teraz bede brala novynette i nie wiem jakie beda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosta Napisano Wrzesień 7, 2006 A ja biorę yasmin i jest tak zerowe,że szkoda gadać ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodrum 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 u mnie tez spadlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pau.li.na Napisano Wrzesień 8, 2006 U mnie spadło prawie do zera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pau.li.na Napisano Wrzesień 8, 2006 Zapomniałam dodać, że też brałam Ciles. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezpestkowy słonecznik Napisano Wrzesień 8, 2006 jak brałam harmonet to nie spadło ani trochę, wręcz nawet wzrosło :D teraz będę brała yasmin, za jakiś czas dam znać jak jest w przypadku tych tabletek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach