Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena083

Nie wiem co to!!!HELP!

Polecane posty

Gość Magdalena083

Czy to możliwe,że jestem w ciąży jeżeli mam bóle zbliżone do owulacyjnych w 25.dniu cyklu.Mam zazwyczaj 29-30dniowe cykle i mi sie jescze coś takiego nie zarzyło,więc się martwę...dodam,że kochałam się z moim chłopakiem pod koniec misiączki,ale on nie skończył we mnie.Wiem,że ta metoda jest zawodna,ale to były dni względnej niepłodności,więc chyba raczej ryzyko jest małe,prawda?A no i w 16.dniu cyklu uprawialiśmy seks,ale zabiezpieczyliśmy się prezerwatywą...nic niepokojącego sie wtedy nie wydarzyło.Potem po nwytrysku uprawialiśmy już tylko petting i on ocierał się penisem o moją łechtaczkę i w pewnym momencie znalazł sie w przedsionku pochwy:/...Dodam,że wczesniej dokładnie wytarł penisa...Nie wiem co się dzieje,bo nigdy nie miałam boleści jajników przed miesiączką!Nie stresuję sie niczym i dodatkowych dolegliwości nie mam.Poradźcie mi coś!Please!!!!!!!!

Gość kicia 82
tu ci nikt nie pomoże , bo niby jak? zaczekaj do dnia spodziewanej miesiączki i zrób badanie krwi na beta-HCG. wynik jest w 100% wiarygodny, nie to co testy domowe. powodzenia! ps. ciąża to nie koniec świata tylko początek nowego życia:)

Gość test test test
zrob test juz powinien wykazac

Gość Magdalena083
hmmm....ale wydaje mi się,że ryzyko zajścia było małe...,więc sie obawiam też czy to nie jakaś inna dolegliwośc...HMM?Mam dopiero 19 lat,ale gdybym zaszła w ciąże to bym nawet była szczęśliwa,bo mam kochającego narzeczonego no i sytuacja finansowa zadowalająca,ale zawsze jakieś obawy są....Pozdrawiam cieplutko

Gość Magdalena083
Piszcie coś Drogie Panie na ten temat....

Gość Magdalena083
A dzisiaj mam taki galaretowaty śluz...biały nitkowaty i troche się jakby ciągnący...bóle takowe już zniknęły,ale nadał "czuje" te jajniki...:(w poniedziałek mam dostać okres...Czemu się tak dzieje...nigdy czegoś takiego nie miałam w tych dniach cyklu...HEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!!