Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzyłam się

wkurzyłam się na maxa!!!!

Polecane posty

Gość wkurzyłam się

zadzwonil moj chlopak, ktory jest w trasie i wlasnie dostal madnat za prędkosć i powiedzial: -kurwa, zlapali mnie -no i bardzo dobrze-odpowiedzialam bo nie cierpię jak szybko jezdzi,bo poprostu się o niego boję -taaaak?! jak masz mi mówic ze to dobrze to nie będę wcale dzwonił! To co, mam jechac calą drogę 50/h?! chyba dojadę o pólnocy do celu!!!! ...pi pi pi pi pi pi pi.... KONIEC POLĄCZENIA i co o tym myslicie?

Gość ja myślę że dobrze mu tak
na dodatek kawał z niego chama :P

doskonale Cię rozumiem, mój facet też jest kierowcą i zdarzyło mi się pare razy z nim pojechać w trase - jak on tym kolosem jeździ to aż strach myśleć :o

Gość wkurzyłam się
ale mój nie jezdzi zadnym kolosem tylko zwyklym osobowym, tyle ze na kogutach. Kolos to ma bezpiecznie- nie musi się bac wypadków bo i tak nic mu się nie stanie. A ten moj pędzi tym malutkim samochodzikiem ze az strach pomyslec:( a mandat wynosi 100zl a nie 300 :P

ale bedzie mu brakowalo te 100 zl do tej bielizny za 300. ja bym po takiej reakcji kobiety zawrocil, pojechal do kumpli i przepil pozostale 200 zl przez noc.

to sobie pomyśl co to będzie jak sie taki kolos zderzy z innym kolosem :( osobówką też jeździ jak szatan ale tego to już chyba z niego nie wyplenie :o w każdym bądź razie miałaś racje że mu tak powiedziałaś i się wkurzyłaś - po prostu się o niego boisz i tyle!

Dobrze mu tak.Po to jest prawo , zeby go przestrzegac.Jeśli świadomie je łamie , musi byc gotowy ponieśc konsekwencje swoich czynów.100 to i tak mało.

No i co? Racje mial... JAk dzwonil to raczej oczekiwal pocieszenia, a nie watow... Moglas przynajmniej udac, ze mu wspolczujesz. 50km/h to prawie stanie w miejscu ;)

Gość wkurzyłam się
no tak mikifiki- o tym nie pomyslalam. Jak on jeszcze ma czelnosc się obrazac?! Chyba nie chcę zle dla niego... nie odezwę się do niego pierwsza- o nie! chyba powinien mnie przeprosic za to ze jeszcze na mnie nakrzyczal i rzucil sluchawką, prawda?

Gość sn ceui
leśne mruczenie zaczynasz mnie drażnić! masz jakies problemy ze sobą???okresl się w końcu czy jesteś facetem czy kobietą i rzymaj się raz ustalonej wersji skoro juz zaczerniłas/es nicka

Gość wkurzyłam się
co? ze niby on ma rację? to co ma pędzic jak wariat?! ja nie mowię zxeby jechal calą drogę 50 no ale wiem do czego on jest zdolny i za kjazdym razem jak jedzie w trasę to drżę o niego i dostaję palpitacji serca :P i dlatego tez powiedzialam mu ze to bardzo dobrze ze dostal mandat- zeby znal moje zdanie. a pozatym to powinien mnie przprosic za samo to jakich slow uzywa w rozmowie ze mną!

wkurzylam sie - poczytaj taryfikator, pewnie mozna jechac 60 przy 50 i dostac 100 zl. nie zmienia to faktu, ze dlugo nic od niego nie dostaniesz :P

lesne mruczenie---> 😭 A ja juz babcie powiadomilam 😭 :P wkurzona---> Czasem w trasie naprawde trudno nie przekroczyc predkosci... zwlaszcza mezczyznom ;) Ale jak juz mu sie zdarzylo (a i tak zna Twoje zdanie) i zadzwonil to liczyl na jakies mile slowo pocieszenia pewnie, a nie pretensje. Poza tym krzywda mu sie moze stac tez jak stoi w miejscu, heh.

Gość wkurzyłam się
moze i macie rację...jesli chodzi o te slowa pocieszenia. Ale nadal uwazam ze nie powinien rzucac sluchawką i przeklinac na "dzien dobry". Chyba jestem jego kobietą a nie kumplem spod sklepu?!

aaa... nie doczytalam, ze przeklinal ;) Trza bylo zacytowac, a nie tylko \"pi\". Ja niedomyslna jestem ;) Faktycznie pi nie powinien mowic ;)

Ty chyba nie wiesz jak gadaja ze soba kumple spod sklepu :D a na powaznie to mialem identyczna sytuacje, raz jak mnie zlapali do akurat siedzialem w radiowozie i zadzwonila moja byla, czemu mnie jeszcze u niej nie ma. no to jej mowie, \"kurwa, zlapali mnie\" itd no ale ona potrafila powiedziec, \"wspolczuje, nie jedz juz tak szybko, jedz ostroznie\" itd, a nie \"dobrze Ci tak\"... :O

Gość wkurzyłam się
to pipi pi pi pi to oznaczalo sygnal w sluchawce po przerwaniu polązczenia. A Kurwa to on powiedzial na dzien dobry!!! PS. ale i tak juz się z nim pogodzilam i to on przprosil mnie a nie ja jego... za to przklinanie :P Wybaczylam bo kocham:) a jechal dokladnie 73:)

Gość wkurzyłam się
a wiecie co powiedzial jego szef jak się dowiedzial ze go zlapali i ze prosi o CB radio? "Bo to trzeba czuc, jak kot...trzeba na węch wiedzxiec gdzie mogą stac!" :):):) idiota jakis:)

bo pewnie tresure przechodzi 24/7 ;) na drugi raz wysłuchaj co się dzieje, a nie \"dobrze ci tak\"

Jakby mnie zlapali i wlepili mandat 100zl to pewnie tez bym powiedziala \"kurwa\" :D Choc wlasciwie w ogole nie przeklinam ;) Bo to sytuacja stresowa sjest... Ile sie trzeba naharowac, zeby zdobyc te 100zl... :O

Gość wkurzyłam się
nie mięczak, nie mięczak....po prostu kocha-mimo iz jest nerwowy:(