Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzyłam się

wkurzyłam się na maxa!!!!

Polecane posty

fajnie że zrozumiał.. :) mój ma CB, w osobówce nawet sobie założył :o

CB się opłatca na trasach, tam gdzie kursują tiry. Z doświadczenia wiem, że na drogach miejskich na nic się nie przydaje.

Gość wkurzyłam się
wcale nie przechodzi tresury!!! Ale jako kobieta z poczuciem wlasnej wartosci wymagam szacunku od innych ludzi-no a zwlaszcza moj facet powinien mnie szanowac. Ja tylko powiedzialam ze nie zyczę sobie zeby mi przeklinal do sluchawki skoro nic nie zrobilam i wcale go nie zmusilam do przeprosin!!!

Gość wkurzyłam się
on wlasnie pojechal w trasę!!! Ale osobówką-no coz tego wymaga jego zawód.

ja kiedyś nie płaciłem mandatu przez chyba 4 miesiące, już o nim zapomniałem i komornik zapukał do drzwi. Wiecie jaki był narzut kosztów? Od 200 zł, które miałbym płacić za mandat - 9 zł więcej dla komornika, więc z radością zapłaciłem, bo przynajmniej dzięki mnie facet ma pracę, kupi dzieciom czekoladę, a takiego kredytu jak w Policji na tyle miesięcy to żaden bank nie da ;)

lesne mruczenie---> Ale jakim wysilkiem 😭 Ze nie wspomne o tych godzinach treningu :P wkurzona---> Ale przeklal mandat i radarowcow, a nie Ciebie ;)

trasę mam na myśli a4, drogi ekspresowe itp... nie jakieś lokalne drózki z domkami. Zresztą - to i tak była dygresja.

calamity - znam lepsze sposoby na utrate zbednych kalorii...;) szakal, ja kiedys bylem w szoku, jak po roku zaplacilem zalegly mandat wraz z odsetkami, a tu po tygodniu listonoszka przynosci mi z urzedu zwrot odsetek, bo sie uzbieralo tylko 1 zl, a ja sobie wyliczylem ze 20 :D na piwo mialem ;)

Gość wkurzyłam się
tak ale ta trasa to nie są jakies "lokalne drózki z domkami" tylko drogi ekspresowe wlasnie- do stolycy jedzie;) jego szef mnie rozbroił:) na węch trzeba jezdzic...dobre:)

poprostu są dziewczyny przewrażliwione, byle tylko w stosunku do swoejego faceta była tak idealna. Jak Ciebie kiedyś złapią - to nawet nie śmiej zaczynać telefonu do chłopaka: kurwa, złapali mnie. Póki nigdy nie przeżyjesz - nie będziesz wiedzieć, że w takiej chwili nie myśli się: ojojoj, o motyla noga, mamusiu kochana, tylko szybko, zwięźle i na temat: o kurwa ;)

Gość wkurzyłam się
---calamity Jane jeszcze tego by brakowalo zeby mnie przeklinał...:(

czasami na węch trzeba ;) dlatego jak mam płacić mandat, to ja już wolę uruchomić koniunkturę i kręcić środowisko pracownicze, przynajmniej mają robotę, ja zapłacę jż te 10 zł więcej a jaka satysfakcja ;)

lesne mruczenie---> Juz ja wielu probowalam. I szczerze mowiac ten moj ostatni wymysl jest mocno przereklamowany :P Ja nigdy jeszcze nie zostalam zlapana ale moge sobie wyobrazic jakbym sie czula :O I napewno ostatnia rzecza jaka bym chciala uslyszec (zwlaszcza od kogos kogo kocham) jest \"dobrze Ci tak\" :O

Gość wkurzyłam się
---> szakal to chyba jeszcze trochę potrwa, zanim mnie zlapią za prędkosc. Za tydzien dopiero czeka mnie exam na prawko:(

uuuuuuu :D to mało wiesz, oj mało. OZbaczysz jaka to frajda, gdy Cię suki zatrymają, za zwykła kontrol wystarczy :P nie będzie \"ojojoj...\" ;) tylko K.

Gość wkurzyłam się
...dlatego tez nie mam pojęcia jak moze się czuc kierowca w momencie zatrzymania przez policję-ale uwazam ze przeklinac w rozmowie ze mną nie powinien bez względu na okolicznosci i tego się będę trzymac!

zmienisz zdanie jak zaczniesz jeździć. W sytuacji stresowej lepeij jest nawet, żeby ktoś przeklnął niż dusił chore emocje w sobie. Co by było, gdybyś była sprawczynią wypadku drogowego? Nie przeżyłąś w życiu jeszcze NIC, dlatego tak myślisz, czasem jedno KURWA nie jest końcem świata. Zacznij to rozumieć lepiej wcześniej niż za późno.

a ja wiem co moze czuc, chociaz nigdy nie bylam nawet zatrzymana do rutynowej kontroli. Po prostu wyobrazam sobie tego stresiora, to plucie w brode, ta kase przed oczami i to co mozna za to miec, ta wscieklosc ze innym sie udaje i ta cholerna bezsilnosc :O A to \"kurwa\" to naprawde niewiele...

wkurzyłam się - no to wszystko jasne, moge Ci powiedziec jaki bedzie Twoj pierwszy tekst do policjantow, ktorzy Cie zatrzymaja : kurwa, panowie, za co?! :P szakal - dokladnie :) calamity - to moze kiedys zgadniesz o ktory chodzi, jeszcze lata praktyki przed Toba ;)

Gość wkurzyłam się
no ale on zaczęsto przeklina...gdyby to byl pierwszy raz ze mowi np.kurwa w rozmowie ze mną no to chyba bym się nie czepiala. Ale jak slyszę to kilka razy dziennie to juz przestalam zauwazac kiedy ma do tego prawo:( Od razu sobie wyobrazam ze mnie nie szanuje:(

wkurzona, no to zupelnie inny problem. Ja tez nie lubie, gdy \"kurwa\" stosuje sie jak przecinek w rozmowie :O lesne mruczenie---> Tyle tego bylo... Jedno przyjemne, inno mniej... Wciaz probuje czegos nowego, co dobrze zrobi moim starym kosciom :D

lesne mruczenie---> Spadaj!!! Byleby na 4 lapy ;) Jakbys sie postaral, moze bys zrobil ;) Aczkolwiek nie wiem jak o_O Narazie probuje roznych nowych, innych metod ;)