Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja to mam zawsze pecha

Jest jedno ALE

Polecane posty

po nieudanym, bolesnym zwiazku poznalam faceta przez internet gadalo nam sie super spotkalismy sie tez bylo okej zrobil mi super niespodzianke wiem ze mu sie spodobalam z wygladu i charakteru, on zreszta tez jest w moim typie podoba mi sie sposob w jaki mnie traktuje, szanuje, jest szarmancki i w ogole ALE, no wlasnie jest jedno ale - bierze amfetamine...

Gość helo
Niech da Ci sprobowac.

Gość jasmina_28
..to lepiej sie nie angazuj.... On ma problem.a Ty raczej nic nie zmienisz.. a tylko możesz przez to wszytstko niepotrzebnie cierpiec.... jesli nie zaangazowałaś sie jeszcze zanadto to wyluzuj...

na razie go nie skreslam, ale wiem ze raczej nic powaznego z tego nie bedzie, niestety...

Jasmina dzieki luzuje, serce mi sie kraje, gdy widze jak on sie angazuje:( ja nawet nie wiem czym to grozi ta amfetamina raz czy dwa palilam trawe dawno temu i to wszystko

Gość a może postaraj
...postaraj sie go z tego wyciagnac...

Gość amfetaminaaaaa...
...ma goooorzki smaaaaak!!! - jak śpiewa zespół Coma Amfetamina to jeden z najgroźniejszych narkotyków, uzależniająca i zmieniająca osobowość - mówi się o "wypraniu z uczuć". Silnie oddziaływuje na mózg, niszcząc szare komórki oraz produkując sztucznie hormony, które powodują że "użytkownik" czuje się pewnie, silnie i pała miłością do całego świata. Syndrom odstawienia jest zupełnie odwrotny. Dodatkowo czyni spustoszenie w wątrobie, nerkach i pewnie jeszcze w wielu narządach. Bardzo źle wpływa na pracę serca, wywołując arytmię i przyspieszoną pracę mięśnia sercowego. Smacznego.

zapytam go o to jak sie spotkamy kolejny raz powiedzial mi o tym juz na pierwszym spotkaniu-jest szczery mowi ze bierze na imprezach moze sprobuje z nim o tym pogadac

pewnie dlatego jest taki super........ Moja koleżanka poznała chłopaka uzależnionego od amfy (dziś są przykładnym małżeństwem z dwójką uroczych dzieciaków), jej rodzice byli całkiem im przeciwni, może tez dlatego, że chłopak niczego w życiu nie osiągnął, żadnej szkoły ani pracy.... ale podziwiam siłę miłości i upór mojej kumpeli, bo miała dobry wpływ na niego, wieczorowo ukończył szkołę średnią, ma dobrą pracę, teraz planują wyjazd do Szkocji na stałe........... Ja tez nie wierzyłam, że on dla niej może sie zmienić..... a wszystko jest dla ludzi, nawet amfa......... wywal mu amfę z głowy - a zastąp ją sobą!

niestety przez ta amfe wykluczam z nim seks:O

Gość amfetaminaaaa
On natomiast nie :D Amfa mooocno wzmaga doznania :D

ehh zobacze jeszcze:O

czyli da sie z tego wyjsc, zrezygnowac, rzucic?

Gość amfetaminaaaa
Da, bez problemu, ale trzeba chcieć

a czy on moze byc chory?