Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiepska traktorzystka

nie mam się siły juz uczyć

Polecane posty

ile mozna miec tych dyplomów, i tak je o d..potłuc, powinnam juz dawno byc rabinem a tu tylko droga przez mękę czyli egzaminy i testy.... piszę na erotycznym, bo tylko tu dostanę dobrą odpowiedz

zrób sobie przerwę niestety wszyscy przez to przechodzą ,przejdą albo przeszli..taki cholerny żywot

ciekawska. dzięki🌻 ale ja drążę taki podręcznik a egzamin bedzie testowy z 7przemdiotow, mozna miec notatki, tylko tego g..a jest tyle, ze trzeba miec jaks nawigację gdzie czego szukać...no masakra:o same terminy, które musisz umiec podpasowac do odpowiednieginnego terminu czy działu..bez sensu, bo to marnowanie czasu i formalność

w morde jeza - powinnam byc juz rabinem od tych dyplomów, a ja ani mądrzejsza nie jestem a tylko glupsza ani się lepiej nie czuję, ze je mam :o bo to jest tak, zanim zaczelam ten pieprzony drugi kierunke to mialam kompleksy, ze go nie mam a jak juz kończę, to odechcialo mi się go mieć :o tylko tej kasy szkoda :o

w morde slonia no ...:o cierpię...:o

Rolnik. :o

dasz rade teraz masz głowę zawalona wiedza ,terminami i sie stresujesz....boziu wiem jak to jest mam jedno z głowy teraz zaczynam następne -niechętnie

tak, yhy....dorobisz sobie w domowej drukarence chyba... a te pytania takie ze ci durne mówię wam...w mordę no...:o.... zyć się odechciewa poza tym Rolniku coś ściemniasz, bo ja dopiero trzeci robię nie licząc matury:o

Gość nie przejmuj się
teraz takie czasy. Ja ciągle musze robic jakieś podyplomówki. tez mam dość i niedługo znów zaczynam :(

dyplomy w sąsieku trzymać, zeby mi myszu zeżarły, potem duplikat trzeba - eee...coś pieprzysz Rolniku ciekawska.>>> ale ja chyba zwariowalam a lbo niedlugo zwątpię...:o w dodatku pytania w podręczniku pisane są nie po polsku....pisal je jakis analfabeta z tytulem naukowym :o

nie przejmuj się>>>ja wlasnie męczę podyplomówkę, ...w bólach się rodzi :o i chyba wole sie uczyc w bibliotece, bo mozna spotkac kogos, kto tez się uczy

ale skończone to i nie wracam fu.. ja broniłam sie rok temu..juz mi sie nie chce pisać następnej pracy i te zasrane egzaminy

Jo ścimniom? No to mos: - technik rolnik - rolnik inzinier - rolnik magister - dochtur rolnik - rolnik łorac kuński - rolnik łorac trachtorowy - rolnik obtrzonsac jabłek ....................... starcy? :classic_cool:

Gość crayons
kiepska traktorzystka --> łyknij se red-bulla i do ksiazek ;)znam ten bol -tez musze siedziec :O :O :O :O :O :O :O

Po kozdym dyplumie zym gorsy gupi. Jeszce my ino zostało: - rolnik odganiac kretów - i profesura Zrobie. Moze do reśty zgupieje :classic_cool:

ludzie nie zalamujcie mnie..."ciągle jakies podyplomóki" - ja robiac pierwszą jestem nie do zycia...zycie erotyczne rozpieprzone, rodzinne - jw., byl czas, ze tylko spalm, jadlam, bylam w pracy na zajeciach, w bibliotece, w domu nad książkami....ile można? a tez nie jestem mądrzejsza od tej nauki ani tyci tyci....dziwne:o.... powiedzialabym nawet, ze jestem glupsza, w kazdym razie tak się czuję, bo widze, ile nie wiem :o no ileż można?! :o...

ciekawska. >> a Ty jakie robisz? zreszta nie pisz, jak nie chcesz..:o ps.cnota mi skorkowacieje od tej nauki 😠

Gość JASNE
NIE ŁAM SIE..WSZYSTKIM CHCE SIE ZYGAC JAK O TYM SOBIE POMYSLI

a nie będę pisać powiem tylko ,ze 2008 znów będę sie męczyć z pisaniem głupiej pracy-i koniec

Gość kolendra i listek
hymmm..no mądrzejsza chyba faktycznie nie jesteś, jeśli nie masz SIĘ siły.....:classic_cool:

Wsyćkiego co zakorkowane albo tyż skorkowaciałe. Prachtyki trwały pół roku. Trzy miesiunce na zakorkowane - i drugie trzy na skorkowaciałe. :classic_cool:

crayons-->jmusialabym ruszyc moje 4litery do sklepu JASNE -->dzieki za lsowa wsparcia

kurcze...ktoś specjlanie nie po polsku chyba pisal te pytania..no anal fabeta :o

ok, wracam do kucia...bez odbioru :classic_cool:

Ja tam zakończyłem edukację na szkole podstawowej i mam święty spokój