Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik...

Czy ataki na katolikow na tym forum .......

Polecane posty

Gość pytajnik...

wynikaja ze strachu ? i osmieszanie ich ciagle.... Dyskutujac z wieloma agnostykami w zyciu /chocby na uczelni/ spotykalem ludzi pelnych kultury i godnosci. Spokojna dyskusja z nimi to byla sama przyjemnosc dla mnie. Widze ze wiekszosc z atakujacych tutaj nie jest pewna swego :) skoro musi atakowac jakis poglad zamiast spokojnie kolo tego przejsc. Tak sie zwykle zachowuja ludzie ktorzy musza sami sobie udowadniac ciagle ze maja racje :)

Gość pytajnik...
to ze ty nie masz nic do powiedzenia poza zalozeniem sobie na wyrost nicka to juz wiem :)

Gość pytajnik...
Ale to niewazne kto co wyznaje.... chodzi mi raczej o to ze wsrod ludzi niewierzacych jakich mialem przyjemnosc spotkac dyskusja byla prowadzona na innym poziomie i nikt by z tych ludzi nie wlazil komus na topik zeby go opluc bo ma inne poglady. Jak juz pisalem to ewidentnie wskazuje ze Ci ludzie nie sa pewni sami tego co mowia.

Gość pytajnik...
tak jak pewny swojej wiary chrzescijanin nie musi nikogo opluwac za jego innosc... moja teoria jest taka....to sa katolicy w wiekszosci ktorzy sie obrazili na kosciol a nie prawdziwi agnostycy...bo tamci prezentuja kulture w wiekszosci jakas.

Gość Optymistka
Wiesz, pytajniku, gdyby było tu więcej niewierzących, takich o których Ty mówisz, Kafeteria byłaby na znacznie lepszym poziomie. Tymczasem pseudokatolicy i PiSowcy, jak mi się zdaje, nie mogąc pokląć sobie i pofolgować w realu wchodzą tu i robią to co robią.

Gość pytajnik...
wiec wina lezy po obu stronach czesto...... ale jednak szmieszne to jest.... wchodzic na topik zeby kogos obrazic za jego poglady :) ja nie obrazam buddysty bo czuje sie pewnie z moimi pogladami i szanuje go ... gdybym sie bal ze mi sie zburzy moj swiatopoglad jak licznym "ateistom" z Kafe to pewnie tez bym gardlowal...

Zapomniałeś o jednym - atak na katolicyzm jest po prostu MODNY, jest trendy, jest czymś, co niestrudzenie i codziennie uprawiają np. niektóre media. Najlepsze jest to, że ci , którzy katolicyzm atakują ( często w bardzo wulgarny sposób ), twierdzą jednocześnie, że panuje straszna cenzura :D i że są ostatnim bastionem prawdziwej wolności słowa.

Gość Optymistka
No widzisz, to bardzo dobrze o Tobie świadczy, jednak straszliwa większość wchodzących na Kafe ludzi nie jest podobnego pokroju. Nie wiem, dlaczego to robią, ale jednak tak jest i chyba nie da się nic na to poradzić.

Gość pytajnik...
taaaa.....ktos powiedzial kiedys ze ma nadzieje ze srednia inteligencja w narodzie jest wieksza niz ta na forach internetowych objawiana...... taa to jest moda dzis :P pokazac ze sie jest SWIATLYM i nie ciemnogrodem ........a zaraz pozniej poleciec do wrozki i splunac przez ramie itd........XXI wiek...fakt..... Pozdrawiam wszystkich Dobranoc:)

Gość ach ojejku
do czego zmierza ta dyskusja? w koncu poodzywaja sie ludzie z prawa, lewa i zacznie sie syf, dyskusja niepotrzebna, moze i nie prowokacyjna, ale od slowa do slowa i sie niedlugo zacznie, proponuje odpuscic juz ten temat