Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamia

moja córka chce zostać POLICJANTKĄ !!!!

Polecane posty

Gość mamamia

a to wszystko pod wpływem "Plebanii" a dokładniej kobiety-policjantki tam grającej. Co robić?? odradzać jej czy wspierać??mam obawy... Czy może samo jej przejdzie?? Dodam, że ma teraz 3 lata.

Gość foszernik
:D

Należy rozwijać w dziecku jego talenty. Kup jej mundurek i pałke, niech sie mała wprawia!:D p.s. może ćwiczyć na kolegach w przedszkolu :classic_cool:

Gość mamamia
Nikt mi nie doradzi??? A ona taka zawzięta jest. Poszła dziś nawet wcześniej spać,żeby jutro z samego rana "zodziei apać".... zamiast się lalami bawić, kurka wodna!!

Gość foszernik
bylo jej nie pozwalac telenowel ogladac :P oczy niszczy od najmlodszych lat :P

kup jej kajdanki, ja posiadam takowe ino z futerkiem :classic_cool: i robię z nich użytek jak trzeba uspokoić nadpopubdliwego mężczyznę w sypialni :D:P Też chcę być policjantką :classic_cool:

Gość mamamia
Co jak co,ale byłam pewna,że Plabania nie zaszkodzi. Bardziej obawiałam się "Mody na Sukces" dlatego w porze emisji chodzimy na spacerki.

Gość ale najpierw musisz miec
to znajdz jej teraz inna rozrywke której moze sie poświecic i moze zapomni o policjantce? postaraj sie odwrócic jej uwagę moze pomoze

Gość mamamia
"Zawód jak zawód" ??? naażać życie i honor?? moja kruszyneczka??? NIE!!! już lepiej niech będzie lekarzem - wie ktoś, czy puszczają na jakimś kanale "dr Quin" ???

No to pewnie niedługo zacznie ogladac 13 posterunek, a tam jest przecież... Jola :O Lepiej uważaj :classic_cool:

Gość mamamia
A jeszcze niedawno (bo wczoraj!) Teletubisie były jej w głowie... Ależ te dzieci szybko dojrzewają...co za czasy!