Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trauma

studenci SOCJOLOGI------------- JESTEŚCIE TU? I JAK SIĘ WAM WIEDZIE?

Polecane posty

Gość trauma

ja startuję w październiku.... oj co to będzie, co to będzie... :O

Gość juhgiagfiweygflke
ja wprawdzie nie ale moj chlopak studiuje socjologie. Mysle ze nie przepracowuje sie on za bardzo teraz ma jeszcze jakies poprawki ale juz od pazdziernika zaczyna mu sie "11 miesiecy wakacji"

Gość trauma
:) ale daje radę tak? :) który rok? i dlaczego ma taka przerwę długą?

Socjologia jest :classic_cool::) Ja terazzac zne 3ci rok , przede mna do napisania pierwszy rozdzial pracy licencjackiej , nic jeszcze nie skrobnelam , ale jestem dobrej mysli;) Powodzenia zyc\\ze🖐️;)

Gość i ja i ja
Studiuję socjologię i jestem zadowolona. Bardzo.

Trauma Masz duze predyspoizycje, bo juz zadajesz duzo pytan, Jestes ciekawska i dociekliwa:)

Gość juhgiagfiweygflke
bedzie na 3 roku. Bedzie mial 11 miesieczna przerwe w nauce moze z tygodniowa przerwa na sesje zimowa ;)

Gość trauma
:D he he dzięki , licze że jakoś przemknę te 5 lat :O to w sumie nic trudnego chyba nie? wiedza o gupach społecznych przecież i tyle

ja tez jestem studentką socjologii ,przede mna pisanie pracy licencjackiej...nie wybralam jeszcze tematu ,ehhh,ale chodzi mi po glowie praca o metroseksualizmie;)

matmy nie ma ,ale jest STATYSTYKA-moja pięta achillesowa ,dobrze ,ze już za mną:)

:O STATYSTYKA? to ma związek z matmą :( a ja jestem głupia jak but z matmy :( temat fajny! a chodziłaś z ankietami jakimiś po mieszkaniach? w ramach studiów.

Ja tez statystyke mam juz za soba{uff} mimio ze jestem po \"ekonomie\" to mimo to bylo ciezko;\\\\\\\\\\0 Trauma nie martw sie niczytm ,zobaczysz ze bedzie dobrze! I jesli nikt nie zaproponuje, to wyjdz z obcja \"balu socjologa:;) My mielismy na drugim roku , chociaz planowalismy go na pierwszy rok;) Polecam taka impreze!!

tak ,3 razy :) za pierwszym razem 4 ankiety(wladze miasta) ,drugi raz bylo już 16(traktująca o alkoholizmie),a ostatnim razem 42 :) Bardzo interesujące ,ale tez żmudne zajęcie,mielismy wyznaczone rejony i grupy wiekowe.

Gość trauma
a co to za bal? zwalnia ze statystyki? :D :P

Gość mam glupie pytanie
gdzie bedziecie pracowac po studiach?

kurcze i tak normalnie chodziłaś po mieszkaniach i pytałaś o coś tam ludzi?? :O kurcze, różne typy się spotyka... sama chodziłaś?

Trauma --------->\"bal\" nie ma nic wsoolnego ze statyka, bron /cie Pania /boze:D, po prostu taka impreza jest fajna i bardzo integruje,ja zauwazylam , ze najbardziej integruje sesja;)

Gość trauma
acha :D a sesja to te egzaminy wszystkie tak? jak studiujesz? zaocznie czy dziennie?

setunia a co było na warsztatach autoprezentacji? opowiadaliście o sobie? próbowaliście się sprzedać?

Gość mam glupie pytanie
czy ktos mi odpowie...

studiuje się dla przyjemności, bo generalnie kto teraz pracuje w wyuczonym zawodzie? chyba tylko technicy 🖐️ a papierek jakis trzeba mieć bo inaczej handel przydrozny zostaje :P

Gość LemonTvv
Jakie mieliście akcje podczas przeprowadzania ankiet z ludzmi? :D

Gość uuuuuuuuuuuuop

Gość studentka socjologii
slyszalam,ze dziewczyna ,studiująca socjologię na mojej uczelni musiala skakać z balkonu ,by uniknąc przykrej sytuacji ...

Witam. Ja skończyłam socjologię zachowań ludzkich. To bardzo ciekawy kierunek. Wiele się nauczyłam i nie żałuję. Pozdrawiam wszystkich socjologów.

a kto studiuje soscjologie na UŁ ? trudno sie dostac? są jakies wstępne egzaminy ?