Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trauma

studenci SOCJOLOGI------------- JESTEŚCIE TU? I JAK SIĘ WAM WIEDZIE?

Polecane posty

Gość julaaaaaaa
a ja jestem na 4tym roku w Toruniu na Uniwerku =)

Witam:) Ja tez studiuje socjologie i nie zaluje! :D Cudna jest (zwlaszcza dla humanistow;)) Choc musze przyznac ze przynajmniej na mojej uczelni sa tez scisle przedmioty (logika brrr:P, infa ekonomia no i najgorsza zmora statystyka:/) Ale poza tymi ktore wymienilam to nawet fajnie sie zdaje sesje:) Pozatym tam sie mozna naprawde ciekawych rzeczach o ludziach dowiedziec;) o politykach tez:P(specjalnie odzdzielilam ich od ludzi hihi:P:P);) Takze powodzenia wszystkim zycze:) Ps. Jestem na 4 semestrze i jak bedzie dobrze za rok koncze:) ale chce isc dalej:) Tak jest fajnie:) Pozdrawiam:)

Gość kotuniu
ponawiam pytanie z tematu :)

Ktoś z was pytał, gdzie można pracowac po socjologii - ja np. pracuję w organizacji pozarządowej, studia skończyłam 3 lata temu. Teraz akurat siedzę na macierzyńskim i w sumie nie wiem, czy warto wracać do mojej pracy, która choć ciekawa, jest naprawdę niskopłatna.

ja studiuję socjologie co prawda za nie długo już konczę ale podobało mi się:) niektóre przedmioty były co prawda mniej interesujące ale i tak fajnie jest :) a jeśli chodzi o pracę to dużo ludzi z roku załapało się na wakacje na praktyki do róznych biur które pośredniczą w doborze pracownikow, ja natomiast byłam w GUS- ie i powiem Wam że złapalam bakcyla chociaz to prawda że niestety jest nisko płatna praca... no ale jakis papierek do CV mam a teraz przymierzam sie do pracy w firmie gdzie sie robi ankiety telefoniczne moze mi sie uda zawsze to jakies doświadczenie na przyszłosc:) pozdrawiam wszystkie socjolożki i socjologow:P:D