Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezrobotny

Ukarali za rozdawanie chleba !

Polecane posty

Gość Bezrobotny

I to jest normalny kraj ! I to są rządy Prawa i Sprawiedliwości ! Przykład p. Gronowskiego z Legnicy jest najlepszym dowodem na Bezwzględność i głupote IS w Polsce i styl rządzenia braci K. !

Drobny szczegół. Obowiązującego prawa nie skonstruował PIS. Ale nie wiem po co ja to pisze. :o

Gość noe kas
Cały ten urząd skarbowy we Wrocławiu i Legnicy winien być przegoniony na "bruk" ! Kaczyńscy , a wcześniej Marcinkiewicz powinni załatwić to jednym podpisem , ale oni maja co innego w głowie...

Gość Bezrobotny
Piszesz Myrevinie , bo byś gryzł i kopał zeby tylko tych chorych bliżniaków i całą tą bande z PiS u obronić ! Tyle , że życie pokazuje , że obronić się ich nie da !

Słyszałam o tej sprawie to jest skanadl... te 2 katrofle zaczynają mnie już wkurzać, a nawet jeśli to nie za ich rządów powstało to mogli ruszyć te dupska i coś zrobić w tej sprawie

O ile mnie pamieć nie myli to Sz.P. Marcinkiewicz jeszcze jak był premierem obiecał ze cos z tym zrobi, no i co z tym? Ja bym nie broniła tutaj ekipy rzadzacej, zawsze mozna zwalic na kogos winę i nabrac wody w usta - komentuje fragment wypowiedzi \" Drobny szczegół. Obowiązującego prawa nie skonstruował PIS\"----- no i co z tego ze nie skonstruował PiS ?

Gość Przecież to poprzednia władza
wymyśliła !!! :o:o:o

tak nie wymyslile tego obecny rzad. ale obecny rzad wymyslil i bedzie sie starac o wieksze opodatkowanie darowizny. co juz calkowicie zniszczy prywatna pomoc w panstwie po prostu nikt nie bedzie dawal i tyle. sadze ze ten pan to nie ejst jedyny rpzypadek on to po prostu naglosnil.

Gość To czemu wcześniej nikt
się nie odzywał !! Nie wypadało ! Zbyt uczciwi politycy byli w rządzie ,czy co !???????

dziwisz sie a ty bys sie odzywal? nie rozumiesz ze to bylo i jest chore mapnstwo z nimi nie wygrasz bo i tak cie skoncza.

Gość Wróg nr.1 Kaczystanu
To jest skandał nad skandale ! Minister finansów może taką sprawe jednym podpisem załatwić ! Zwalniali podatków różnych gangsterów , mafijnych pezedsiębiorców , a udupili porządnego człowieka ! Witamy w Kaczymstanie ! - państwie prawa i sprawiedliwości ...ha ha ha ...

Gość rumiany Boluś
z podatkow to zwalniali gangsterow wlasnie " chlopaki" z PO i SLD . faworyzujac swoich. a teraz urzedasy wobec jeszcze nie zmienionej ustawy robia niezyciowe decyzje. bo to mierni , bierni wobec prawa urzedasy to tylko kolki. troche czasu musi byc by przepisy uchwalone poprawki weszly w zycie. za wszystkie zlodziejstwa mafii PO-SLDowskiej pretensje skupiaja sie teraz na PIS . a co zrobiono przez 17 lat kto rzadzil doprowadzajac wolny niby juz krak do zadluzenia na ok. 100 mld dolcow?no kto?

Gość Wróg nr.1 Kaczystanu
rumiany Boluś typowo na modłe polska rozmywa problem zrzucając winne na "tamtych" . A mnie to gówno obchodzi co było ! Ja wiem , że sprawa była bardzo głośna kilka miesiecy temu w prasie , telewizji i na internecie ! Marcinkiewicz obiecał sprawe załatwić , ale chłoptasie mieli dziesiatki innych niby problemów i brakło czasu i serca na ten zwykły ludzki problem ... I udupili faceta , tylko za to ,że dawał chlrb głodnym i potrzebujacym !!!! Za ten wielki dar serca jedni go nagrodzili , a drudzy ( czytaj : I S ) dowiedzieli się o tym i zgodnie z prawem puścili chłopa z torbami ! Jeden podpis mógł całą sprawe załatwić ! Gówno mnie Bolusiu interesuje ta cała polityka ! Ale szlag mnie trafia jak cała ta banda z Kaczorami na czele usta ma pełne frazesów i wciąż płaczą , a prostej ludzkiej sprawy nie potrafia załatwić !

Gość WSW
Ukarali tego gościa , bo się wychylił ! W naszym kraju tylko świnie mają dobrze ! Siedż cicho pod miedzą , to może mysliwi się nie dowiedzą....

Gość viola .
Jak można ukarać i zniszczyć człowieka za rozdawanie chleba ubogim ? Co to za prawo ? Nic z tego nie rozumie

Gość Hyrnaś
Można > violu < można ...! Jest to związane z podatkiem VAT , któremu podlego każdy wyprodukowany towar , a nie zniszczony .Czyli od każdego rodzaju dystrybucji - sprzedaż , rozdawnictwo , darowanie - należy odprowadzić podatek Vat. Tylko zniszczenie zapobiega płaceniu tego podatku ! Gdyby piekarz - popełniając przestępstwo !!! - stworzył by fikcyjne dokumenty zniszczenia chleba , a po cichu by go rozdał to od strony pod. Vat wszystko niby było by w porządku ! Tyle , że każdy naczelnik wyższego szczebla w IS ma prawo decyzji od odstąpienia pobierania podatku w uzasadnionych przypadkach . Rozdawanie chleba ubogim nie jest uzasadnionym przypadkiem ! Podobnie jak darowanie komputerów szkołą ( sprawa p. Kluski ).

Gość viola .
To jest chore !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co to za kraj ta nasza Polska piSowska !

Gość to są jaja
proszę państwa !

Gość no no
Spieprzać dziady ! Na obiaty ! hi hi hi ....