Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajkoniczka

mój facet nie zawsze ma poranny wzwód

Polecane posty

Gość lajkoniczka

zaczynam się martwić o niego, czy nie jest to spowodowane jakąś chorobą? jak jest u waszych partnerów? ma 23 lata, nie pali, piwkuje czasami. generalnie z sexem nigdy nie mamy problemów, kończy nawet za szybko czasami ;) jak sie rano budzimy to nie ma wzwodu, ale wysraczy że tylko zacznę masować mu brzuch i dotykać to od razu się powiększa, czy to normalne?

Gość wisi
nie- on na pewno jest gejem i staje mu jak widzi twój odbyt

Gość nie krecisz go i tyle

Gość stulipanek
poranny brak wzodu to chyba normalne bo niby dlaczego miałby mu stac dotykasz go i mu bryka i jest ok takze nie masz czym sie martwic faceci rano maja twardsze siuraki ale dlatego ze chce im sie sikac ale to nie wszystkich sie pewnie tyczy

Gość zawsze
facet powinien miec poranny wzwod, przynajmniej zdrowy facet

poranny wzwod jest od tego ze facetowi sie chce sikać, nie ma znaczenia czy śpi sam czy z kobietą:D:D:D

Gość nautica
niedawno słuchałam wypowiedzi lwa starowicza, który mówił że każdy zdrowy facet powinien mieć poranny wzwód i jest to związane z seksualnością, a nie parciem na pęcherz.nie musi to oznaczać chorób typu rak, ale np depresję czy nadmiar stresu .

Gość lew starowicz to cieć
:o Stary Zboczeniec, któremu już nie staje:o każdy student medycyny po zajęciach z fizjologii dróg moczowych wie, że facetom staje od moczu, na skutek mechanicznego ucisku. No chyba nie jest impotentem???:o Skoro za chwilę, pod wpływem kobiety mu staje, to jednek wszystko jest normalnie.. Może on po prostu rzadko musi sikać, jeżeli już chcesz się doszukiwać jakichś chorb- może ma problem z nerkami, albo jest odwodniony, za mało pije? Wszystkie baby mają problem- jednemu staje, drugiemu nie:o Jednemu za szybko, innemu za wolno:o Spójrzcie sobie na siebie!

Gość vancote
Hm... Trochę nie mogę zgodzić się z twierdzeniem, że poranny wzwód jest od pełnego pęcherza... W końcu nie raz w ciągu dnia zdarza się, że trzeba odcedzić kartofelki a tu nie ma jak i gdzie. Czy powoduje to taką samą reakcję jak o poranku? Raczej nie... Sądzę, że poranne wzwody spowodowane są tym iż organizm mężczyzny właśnie między czwartą rano a... (nie pamiętam... ósmą? Odsyłam do fachowców tutaj) ma największe stężenie hormonów we krwi. I to jest właśnie przyczyna wzwodu. Jasne, że pełny pęcherz dokłada swoje. Jednak ten mechanizm nie jest tak prosty.

Gość mój facet śpi sam
ale zawsze ma poranny wzwód:D

Gość Xall
My, kobiety, mamy podobno miesiączki. Ja jeszcze nigdy nie miałam

Gość Xall
Aha, u facetów jest najbardziej obrzydliwe, że rano sikają do umywalek. Ale to lepsze, niż sikanie po ścianie...

Gość xall współczuję
bo żaden z moich facetów nie sikał do zlewu...

Gość xall współczuję
tylko na mnie zawsze z rana jestem jego małym kibelkiem- mówi kasiu otworz usteczka i sika i idzie dalej spac

Gość BEA7A
FACET zawsze ma poranny wzwod !.Jestem w szoku 23 lata chłopak i bez wzwodu !! co bedzie za 10 lat! Mam 38 lat i z czyms takim sie jeszcze nie spotkałam !! Niech idzie do lekarza bo dla mnie to nie normalne! W ogole jak facet nie ma ochoty codziennie to dla mnie z nim jest cos nie wporzadku .POZDRAWIAM

Gość Jumper
moze sexocholikiem jest....mi tez stoi rano :)

MOjemu naszczescie tez zawsze rano stoi i bardzo to podniecajace jest:) hihi

Gość bzz
moj facet tez zawsze ma rano ptaszka gotowego do akcji i chetnie z tego korzystam ...... obydwoje jesteśmy zadowoleni........taki sexik z rana pozytywnie nakręca na cały dzień

Gość Fisher
Nie zawsze z rana musi wstać. To zależy ot stężenia hormonalnego, a takźe od tego, źe przy budzeniu się człowieka, w naczyniach krwionośnych, na jakis czas, powstaje zwiększone ciśnienie krwi. Niektórzy mężczyźni (np. ja) mają niskie ciśnienie krwi, i z rana nie zawse jest ten samowolny wzwód. Choć np. dziś był. Od żadnego zdrowia to nic nie zależy. Ale widzę że kobiety są nie obeznane z fizjologią i korzystają z różnych legend, bajek i baśni. To mnie bardzo dziwi, że sami nic nie wiecie, a wypowiadacie się w takich sprawach. Śmieszne :)

Gość Fisher
A, i jeszce ciekaw jestem. A czy te wszystkie Kobiety, które w tu wypowiedziały się za poranny wzwód, czy u nich samych z rana stoi.... klitor ?????

Gość jnjkhjbjsndbfhs
a facetowi też moze rano stać, mimo ze w nocy uprawiał seks?

Gość fiuta
Ja też się z czymś takim nie spotkałam, wszyscy moi faceci mają poranny wzwód ale żaden nie sika do zlewu tudzież wanny.

Gość balladyn
ja mialem jak bylem mlodszy zawsze teraz mam 22 lata i nie mam znaczy mam ale od swieta moze to przez to ze mam malego chociaz ja faktycznie napewno mam malo hormonow i male libido tez poprsotu nei kazdy jest ogierem ale jesli nie ma adnych problem z seksem to czym sie przejmowac tak wogole to facetowi staje kilka razy w nocy w okreslonych fazach snu

Gość gość
Ja właśnie testuję PHALLOMAX i powiem, że widzę poprawę. Jakoś nie mam przekonania do lekarzy konowałów, bo zdrowie mi już w życiu nieraz zepsuli. Wolę czytać, szukać, samemu się dokształcać i celuję przede wszystkim w naturę, bo to jest najlepszy lekarz dla człowieka. Dlatego wybrałem ten PHALLOMAX - sami sobie poczytajcie i sprawdźcie, jaki ma dobry skład.