Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marciaaaaaaaa

prosze odpowiedzcie mi choc raz.czy zawsze w pierwszych t.c mialyscie bole piers

Polecane posty

Gość marciaaaaaaaa

??? czy możliwe ze ich nie ma W OGOLE w podejrzewanym 6 t,c a są inne objawy jak wymioty itd?

Ja nie miałam żadnych objawów poza spóźniającym się okresem. Piersi nie bolały mnie właściwie przez całą ciążę :-)

A ja za to czuje że każda z moich piersi waży ze 100 kilo.Tak mnie bolą .......A to dopiero 6 tydzień

A mnie bolały w obu ciążach, praktycznie od kilku dni po poczęciu - po tym się za drugim razem zorientowałam, bo juz wiedziałam czego się spodziewać. Teraz (17 tydzień) są bardziej wrażliwe, ale już nie obolałe. Pozdrawiam

Gość niedługo urodzę
mnie od początku ciąży ani razu nie bolały piesi i nawet specjalnie bardzo sie nie powiększyły. właściwie to poważniejszych dolegliwości ciążowych nie doświadczyłam oprócz wymiotów i mdłości w trzeci miesiącu. jestem teraz w dziewiątym miesiącu i co prawda dokucza mi trochę kręgosłup i duży brzuszek trochę przeszkadza ale poza tym to do wytrzymania. nie mam rozstępów, opuchniętych nóg i aż tak bardzo nie przytylam (+12kg). pozdwawiam wszystkie mamusie :) :) KOCHAM SWOJĄ DZIDZIĘ!!!

byłam w ciazy 4 razy,nigdy mnie piersi nie bolały,nie wymiotowałam,jedynym objawem był brak @ :)

mnie bolały jak cholera, aż tak, że ten ból budził mnie przy zmianie pozycji spania. Dodatkowo brak @ i uczucie jakby zaraz miała nadejść.

Gość dsffaaaaaSFV
KOSMA ?????????????????????????????????????????????? co to za imie ? :O:O:O :D

mnie bolały na początku,choćby mi ktoś wyrywał.... przeszło w ok 3 miesiącu

Mnie nie bolą piersi wcale całą ciążę, ale za to od 7 tygodnia wymiotowałam.