Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaca pilnie...

czy jestem w ciazy?

Polecane posty

a jednak mozna. Zerwalby ze mna gdybym tego nie zrobila:O Ale nie o tym mowa w tym temacie:O

Ty mnie nie strasz z tym dzieckiem:O Ja powaznie pytam, ale chyba nikt mi normalnie tu nie odpowie:(

Gość moge sie zalozyc ze nie
masz wiecej jak 17 lat

Gość Marquize
Specjalna brygada do pomocy melduje sie w kąplecie: wpisywać sie obecni: Musztarda - hujnia - Marquize - obecny Wendkasz - narzędzia: kasztany szt. 4 trzonek Spokojnie potrzebujaca pilnie... zaraz rozwiazemy twoj problem, tak jak pomoglismy dziewuszceeeee przystroic pokuj na cudowna noc z ukochanych Panowie, Panie - do dzieła :)

Gość kup sobie test

Dla mnie jest to PROWOKACJA(z tego co widać po wypowiedziach forum-owiczek udana :) ) Ciężko mi uwierzyć w to,że po świecie chodzą tak głupie,nieodpowiedzialne,prymitywne idiotki jak autorka owego tematu. Taki jest mój subiektywny punkt widzenia.

mowilam juz ze wiek moj nie ma nic do rzeczy. Nie potrafisz pomoc to po co pytasz:O?

Gość wendkasz
ja Ci odpowiem normlanie i zacnie. Mała szansa na to że jesteś w ciąży. ale sama wiesz - Człowiek strzela - Pan Bóg kule nosi więc nie przejmuj się rzeczami na które (już) nie masz wpływu. A miałaś, cholera, miałaś

Gość DZIUBEK-3000
Marquize TO I JA CHĘTNIE POMOGĘ. MAM KILOF

Gość wendkasz
bo to nie był kasztan z pigalaka. Stamtąd są podobno najlepsze I sezon na kasztany się zaczyna

ok spadam robic obiadek bo malzonek wstanie po nocce;)... musze sie przyznac - prowokacja;) Ale mam nadzieje ze troche umililam czas:P Swoja droga w jakiejs gazecie czytalam kiedys ze dziewczyna tak skakala:O Z przykroscia Was opuszczam bo milo bylo;)

Gość to musi byc
prowokacja

Gość wendkasz
w którymś filmie Jakuba Kolskiego kobieta, kóra miała problem z zajściem w ciążę, po stosunku była wieszana przez małżonak do góry nogami. Może to skakanie ma jdnak sens?

aha.. dziekuje Wam za wypowiedzi :classic_cool:👄

Gość Marquize
to ja proponuje 3 kasztany zapakowac w zwieracze i pojsc do wanny, nalac ze 2 wiadra kwasu solnego, przykryc sie pierzyna i czekac az dzidzia sobie pojdzie. jak to nie pomorze przepchac kasztany w glab trzonkiem. Jesli i to nie pomoze pozostaje solidne pierd* sie kilofem od kolegi Dziubek-3000 w łeb i wtedy to juz tylko list do redakcji Bravo jest cie w stanie uratować

to przestan prowokowac ludzi w ten sposob bo wybacz za to co napisze ale: uwazam ze zrobilas z siebie kompletna idiotke piszac o jkims pojebanym skakaniu zeby wypieprzyc plemniki z siebie!dziewczyno sex to niezabawa i mimo ze mam zaledwie 19laqt to kurw.... wiem jak potrafia byc nieodpowiedzialne panienki!sorya ale jesli chodzi o mnie to wyszlas na kretynke

to przestan prowokowac ludzi w ten sposob bo wybacz za to co napisze ale: uwazam ze zrobilas z siebie kompletna idiotke piszac o jkims pojebanym skakaniu zeby wypieprzyc plemniki z siebie!dziewczyno sex to niezabawa i mimo ze mam zaledwie 19laqt to kurw.... wiem jak potrafia byc nieodpowiedzialne panienki!sorya ale jesli chodzi o mnie to wyszlas na kretynke

dziekuje gowniaro za wypowiedz. Powinnas wiec mi mowic na Pani.nikt cie o zdanie nie pytal,po drugie jest juz pare godzin po i nie wiesz jak tu cicho bylo wiec nie udzielaj sie nie pytana

Gość to dopiero sposób....-D
noooo....lepszej polewki niż na tym topiku chyba nie miałam!!!!! wyskakiwanie spermy z cipki..... buhahah o kur....chyba ta małolata ma 13 lat;-D

Gość na pewno jestes w ciazy
dostaniesz becikowe, ciesz sie