Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienka

Kosmetyk dodający włosom objętości-co polecacie????

Polecane posty

Gość cienka
Podnoszę!

Gość golaaa
uplift -root booster - pianka którą kupiłam od fryzjerki i pewnie też znajdzie się w salonach fryzjerskich. Ma specjalny aplikator - taka cienka końcówka do nakładania na korzenie włosów, aby włosy odbić od skóry. Konsystencja tej pianki jest trochę jak rozwodniona pianka - trudno opisać, trzeba spróbować, ślicznie pachnie i pogrubia włosa, ale nie czuć tego przy dotyku (nie jest sztywny). W każdym razie nakłada się na na sady włosów, kolejno odzielając pasma przedziałkami a potem rozczesuje na całym włosie i dopiero układa suszarką. Jeszcze nie spotkałam kosmetyku który by tak trwale odbił włosy od skóry głowy i podniósł a mam włosy do łopatek - więc trochę ważą na takiej długości. Trzymają się do kolejnego mycia.

Gość cienka
A ile kosztuje ten cudowny specyfik??

Gość cienka
"golaa" a ile zapłaciłaś?

Gość golaaa
niestety już nie pamiętam bo płaciłam za wszystko razem z zabiegiem fryzjerskim i to było dość dawno bo ok roku temu. Pianka jest wydajna a i ja nie zawsze układam włosy po myciu, wiążąc je po prostu w kucyk.Musisz poszukać w necie - na pewno znjadziesz

Gość cienka
Ok, dzieki za pomoc! :)

Gość makaroteks
Szampon HB Jeunesse, ten powiększający objętość włosów - w moim przypadku diametralna odmiana, dużo lepszy wygląd włosów, a przede wszystkim zrobiły się miłe w dotyku. A o uzyskanie takie efektu wcale łatwo nie było.

Gość hoszneks
HB ma szampon Jeunesse, właśnie powiększający objętość włosów i on zdecydowanie działa. Nie twierdzę, że zmiana przyszła przy nim od razu, bo raczej pojawiła się po czasie, ale rzeczywiście jest - włosy diametralnie odmienione.

Gość lirykka
A volume hair plus używałaś? Póki co mało dostępny, bo to raczej kosmetyk dla profesjonalistów, ale samemu też można Tylko poza http://mybelle.pl/ to ciężko go dostać.

Gość gość
Szampon ze Szwajcarii EVENSWISS. Włosy odzyskują życie, błyszczą się i jest ich zdecydowanie " więcej " . Polecam ! To kosmetyk z wysokiej półki, ale warto się skusic , bo przynosi efekty i jest bardzo wydajny.

Gość gamper
Np. HB Jeunesse - pod powiększenie objętości włosów, powinny wyglądać dużo lepiej, zrobić się delikatniejsze, miłe w dotyku, zdrowsze, dłużej utrzymywać się od mycia do mycia w dobrym stanie. Ale też oczywiście kwestia taka, czy potraficie je odpowiednio pielęgnować.