Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klau_dyn_ka

samotny piątek...

Polecane posty

co do wyglądu to już się z Tobą nie zgodze, prawie każdy mówi, pisze że wygląd jest nieważny ale dlaczego pierwsze na co się zwraca uwagę to jest właśnie wygląd... i przeważnie od tego się zaczyna cała historia... nie zgadniesz jaką mam herbatkę ;)

Gość _Julia_
już jestem :) pewnie nie zgadnę ,a jaką masz? ;) a jeśli chodzi o wygląd ...co z tego ,że facet jest przystojny jak kawał ....😠 z niego ? nauczyłam się że nie wygląd jest najważniejszy

nie nie nie, najwazniejszy absolutnie, ale odgrywa jakąś rolę prawda? mam herbatkę rumiankową hihi osobiście wolę melisę przed snem ;)

siakoś tu dzisiaj pustawo, hmm nie wiem co się porobiło z tymi ludzmi ;) trzeba kończyć herbatkę i zmykać spać

Gość _Julia_
tak, w realu ludzie zawsze najpierw patrzą na wygląd ... ja lubię melise z pomarancza ,tak na ukojenie nerwów ;)

Gość _Julia_
ja sobie dzisiaj posiedzę dłużej ,nacieszę się spokojem i samotnością :) strasznie wolno mi net chodzi 😠

tu na necie jest troszeczkę inaczej ale nie zawsze lepiej. Ludzie tutaj pokazują to co chcą a w później realu to różnie z tym bywa...

Gość _Julia_
ja ostatnio poznałam w necie fajnych ludzi ,teraz utrzymuję z nimi kontakt , na szczęście nie mam przykrych doświadczeń jeśli chodzi o znajomości internetowe ,ale wiem że różnie to bywa .Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie .Nie rozumiem ludzi którzy udają kogoś innego niż są w rzeczywistości po co to robią ? co im to daje ? nie wiem

tu ich nikt nie widzi i nie jest w stanie sprawdzić jak jest naprawdę... i np za wielkim maczo tutaj kryje sie jakaś popierdułka w realu... dlaczego tak się zachowują? hmm może tylko tu mogą być inni albo tylko tu mogą być sobą :)

Gość _Julia_
dobrze ,że nie wszyscy są takimi "aktorami" i że można tu spotkać wielu wartościowych i miłych osób z którymi można się zaprzyjaźnić :) wierzysz w "wirtualne przyjaźnie" i "wirtualne zauroczenia " bo miłość to raczej zbyt wielkie słowo

tak wierze, mam tego żywy przykład. Mam przyjaciółkę już od 3 lat a poznaliśmy się na necie, po jakimś czasie spotkaliśmy się w realu no i tak się zaczęła nasza przyjaźń z netu. Tylko że tu patrzymy na ludzi tak jak my chcemy i tak jak my chcemy ich widzieć. A później przychodzi rzeczywistość i zonk to nie ta osoba, inaczej sobie wyobrazalem.... czasem można się przejechać, ale ogólnie to wierze w znajomości (bo przyjaźń to już wielkie słowo) internetowe

... przyjaźń to dopiero później może się rozwinąć, chociaż nie ma reguły jak ze wszystkim :)

Gość _Julia_
mam brzydki charakter ... wiedziałam ,że prędzej czy później pojawisz się i to napiszesz 😠 😡 nie klamie

Gość _Julia_
dokładnie ,mi też się wydawało ,że przyjaźń to jest zbyt wielkie słowo na znajomości internetowe ,zawsze uważałam ,że przyjaźń rozwija się powoli ,przyjacielem przecież nie nazywamy każdego człowieka którego lubimy ,a jednak nie zawsze ...czasami jedna rozmowa może zbliżyć ,ja podczas jednej rozmowy na gg z pewną osobą i to nawet z tego forum dowiedziałam się wielu rzeczy o tej osobie , o jej życiu i myślę ,że to jest coś więcej niż tylko zwykła znajomość ...to chyba jest przyjaźń która zresztą już trwa dosyć długo :)

czy to że znasz kogoś dobrze może oznaczać już przyjaźń? i tak i nie, nie przekonasz się dopuki nie zostanie ona wystawiona na próbę :) a real to real tu są troszke innego typu przyjaciele

muszę Cię przeprosić ale zmykam spać :) dzięki za rozmowę, miłego posiedzenia i spokojnych snów :) pa pa

Gość _Julia_
napewno przyjaźń internetowa różni się od przyjaźni w realu ,ale ta internetowa nie musi zostać tylko internetową i tak jest w moim przypadku , w miarę możliwości spotykamy się też w realu (chociaż to nie jest takie proste ,bo dzieli nas odległość nie duża ,ale jednak) ,ale mamy ze soba codziennie kontakt , jak to dobrze że są maile ,telefony i gg ;)

Gość _Julia_
dobranoc :) śpij dobrze :)

dzień dobry wszystkim weszłam tu przed chwilą i poczułam sie bardzo obco... wszyscy bardzodobrze sie poznaliscie, dyskusja widzę zacieta wiec już chyba tu nie pasuje :)

oho jak tu pusto, chwile mnie nie było i nikt tu nawet nie zagląda :( w sumie to już niedziela ale zawsze można wspólnie spędzić tutaj czas :)

Gość blebleble*
Jak tam, dziś też czujecie się staro?

Gość blebleble*
To dobrze. Ja też :)

Gość JA***
a ja sączę martini. też w samotności. przeglądam wszystkie topiki i nie wiem gdzie się przyłączyć :(