Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdzia23

jak uniknac wojska.Macie jakies sprawdzone sposoby? POMOCY!

Polecane posty

Gość niedawno
czytalam jak madzia23 zalila sie na klotnie smsowa z chlopakiem ktory JEST w wojsku......

Gość niech
zapisze się do jakiejś szkoły. Da zaświadczenie, odroczą go na rok a do szkoły nie musi chodzić chyba że za rok znów ten sam problem będzie miał

Gość u mnie bylo tak
slub cywilny i to wystarczyło zeby przeniesli mnie o rezerwy. a jak on pracuje i was utzrymuje to jak go wezma to bede musieli ci płacic kasiorke jezeli nie pracujesz.. macie slub ?

Gość moja znajoma
specjalnie zaszla w ciaze i wzieli szybki slub wlasnie po to zeby facet nie poszedl do wojska. niestety przyslali mu zawiadomienie ze mimo to ma sie stawic na komisji. jeszcze nie wiem z jakim efektem.

Gość na
komisji musi stanąć ale jeśli ma dzidzi to go odroczą

Gość znam przypadek
gdy żona w ciąży i po ślubie i odroczyli ale stawał na komisje

Odroczyli go joz pol roku temu,a on myslal,ze joz nie pujdzie .A tu taki kubel zimej wody na glowe.Jestem zalamana

Odroczyli go joz pol roku temu,a on myslal,ze joz nie pujdzie .A tu taki kubel zimej wody na glowe.Jestem zalamana

Gość wieczny student
Mógł się uczyć kretyn jeden.

moze starac sie o odroczenie gdy jest jedynym opiekunem zaznaczam jedynym opiekunem osoby nie majacej wiecej niz 16 lat czyli jak nie macie slubu moze troszeczke sciemnic ze ma dziecko a jego matka gdzies tam sobie jest nie wiadomo gdzie i sam musi sie nim opiekowac albo jedyny opiekun osoby powyzej 75 roku zycia albo osoby ktora ma orzeczenie komisji lekarskiej ze nie moze sama funkcjonowac bez pomocy drugiej osoby,takie 3 krotne odroczenie na ta sama osobe czyli jak w tym przypadku na dzidzie i moze sie starac o rezerwe,POWODZONKA:)