Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pudelowa

Tani nocleg w Poznaniu na weekndy !!! Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Pudelowa

Jestem studentką i co dwa tygodnie dokezdzam do Poznania na wykłady. Do domu mam kilkadziesiat km i czasem dojezdzanie jest bardzo uciazliwe i męczące. Czy zna ktos moze jakis niedorgi akademik badz miejsce gdzie mozna przenocowac za okolo 20 zl ? Odpada mieszkanie z "wesołymi" ludzmi. Ja chce sie wyspac a nie uczestniczyc w imprezach do rana :D. Miałam juz taką przyjemnosc i na dłuzsza mete jest to nie do wytrzymania .

Gość polecam dworzec centralny

Gość Pudelowa
Dzieki rozpatrze propzycje :D. A teraz tak powaznie ..czy ktos ma jakies namiary na cos normlanego

Gość trzymamn kciuki
jest duzo hoteli w Poznaniu teraz cherton buduja

Gość Anoola
Obawiam sie ze za 20 zlotych to bedziesz miala spory problem zeby cos znalezc. Chyba ze jest Ci obojetne w jakich warunkach bedziesz nocowac. Mieszkam w Poznaniu i z tego co sie orientuje to najtanszy hotel kosztuje okola 100 zlotych za dobe.

Gość Pudelowa
Nie chodzi mi o hotel :) bo ja bede trzy razy w miesiacu w poznaiu wiec bym zbankrutowała . Myslam o jakis akademikach gdzie mozna przenocowac za opłatą . Jest cos ?

Gość moooooo
pudelowa skad jestes?

Wiesz co, ja bym na Twoim miejscu po prostu weszła na rezerwuje.pl - bo z nimi masz sporo zniżek i jest duży wybór. Ja zawsze jak gdzieś szukam noclegu, to właśnie posiłkuję się tą stronką. Na prawdę warto, przynajmniej ja zawsze byłam zadowolona.