Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chińska róża

czy widzieliście kiedyś coś równie pięknego?

Polecane posty

Jezeli Stokrotka nie bedzie chciala miec dziecka to co przepraszam??? Jest gorsza czy co??? Jestes autorko topica jedna z tych nawiedzonych, ktore uwazaja, ze kobieta bez dziecka to nie kobieta??

Gość Ogrodniczka_23
a mnie sie rzygac chce jak piszecie ze wam sie che rzygac jak na to patrzycie

Gość Elfri
W tym coś jest

Gość pfff chinska roza
nie robi mi ta fotka i nie pierdol mi tu o wzruszeniu i o glebi. widac jak gleboka jest twoja stopka :D :D :D :D a jak tam twoj chlopak z tira w siatkowej podkoszulce? dalej pocina laski rozwozac wegiel rozwalonym starem? :D :D :D

Gość 11111111
fotomontaż na 100 %

To jest niemożliwe :) To musi być fotomontaż, bo stópka dziecka nie jest na tyle twarda i nie ma tak wykształconej podeszwy stopy :) Fakt, wygląda niesamowicie, ale niestety - to bardzo mało prawdopodobne

Gość pfff chinska roza
no ma ma spocony kierowca tira z bryka pełną wegla w koncu je poszerza!

Gość pfff chinska roza
e, to ty tu jestes gwiazda :D :D dama ze spalonego teatru pffffffffffffffffffff wrażliwa tirówa pff

Gość pfff chinska roza
co ty nie powiesz? na szczescie istnieja takie jak ty, co ten poziom "zawyzaja" wez lepiej do chlopca zadzwon... (nie odbiera? moze w slaskich lasach zasiegu brak?)

Gość no po prostu
cos zajebistego, sliczne te zdjecie:))

no i moja wypowiedź odnosi się akurat do tej jednaj osoby. Ale ogólnie tak jest tylko w tym temacie. Poczytajcie sobie inne tematy. Tam wszyscy wszystkich obrażają.

Ej no dziouszki.. spokczo oczko, nie ma się o co kłócić, zdjęcie nieprawdziwe, a wrażliwość - nieporządana cecha w obecnym świecie. Lecz nie powinno się na podstawie zdjęcia oceniać czyjejkolwiek wrażliwości, bo to.. głupie :)

Gość pfff chinska roza
obraza? no co wy! w zyciu! ja tylko pytam co tam u serduszka rozyczki w tirze. bo sie kiedys zalila, ze chlopak ja kantem puszcza jak na slasku za wegklem stoi ze tirowy posuwa.

na podstawie zdjęcia- fakt głup[ie. Ale na podstawie stosunku do kobiety ciężarnej, to już chyba można, prawda? No bo jak nazwać kogoś, kto na widok ciężarnej kobiety mówi, ze chce mu się rzygać?

Gość pfff chinska roza
ty naprawde glupia jestes nikt nie powiedzial, ze na widok ciezarnej chce mu sie rzygac, tylko na widok TEGO zdjecia a na nim nawet ciezarnej nie widac, tylko kawal wypchanej skory

Hm.. więc widzicie, źle się zrozumiałyście.. :) moze kogoś brzydzi to zdjęcie? Fakt naciągnięcia skóry.. idąc dalej za tokiem myślenia - skóra pęka.. ;) no dobra, moja wyobraźnia. Ale po co się od razu kłócić jak dzieci... kobiety! Dajcie na wstrzymanie :D

Gość pfff chinska roza
nikt sie nie kloci, tylko sie chinska unosi nieco. pozdrowienia dla tirmana 👄

kłotnia pojawiła sie, bo mozna było napisac \"nie podoba mi sie to zdjecie\", ale trzeba było od razu napisac o tych rzygach itp. sorki, ale wkurza mnie takie cos

Gość bujaj wory spoconych bawołów
wkurza cie? nie dziwie sie przeciez ty taka wrazliwa jestes... :(

Gość bujaj wory spoconych bawołów
ja tez wbrew pozorom, jestem straszliwie wrazliwa! i urazila mnie twoja stopka. jest tak prostacka