Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poqagana

Czy to prawda?

Polecane posty

Gość poqagana

ze papasmerf mial romans ze smerfetka i male smerfiatka byly ich dziecmi............?........uslyszalam taka plote i jestem w szoku...powiee czy to prawda prose

Gość poqagana
o boze to jestem w szoku....ale teraz wiem ze to prawda ...od zrodla

Gość poqagana
jak do tego doszlo...

Gość nie pamiętam
nie widziałam chyba tego filmu

Gość poqagana
afera niezla ...pewnie jakoms komisje sledcza powolaja bo to tak nie moze byc przecie...:)

Ale to nie do końca tak było :o wszystko pokręciliscie. Smerfetka była w oficjalnym posiadaniu papy Smerfa, ale regularny romans to miała z Osiłkiem, natomiast czasem zdarzał jej sie skok w bok z innymi Smerfami, w zależności od nastroju (patrz: nieemitowane odcinki Smerfów dostepne tylko na DVD, gdzie np. pozowała nago do smiałych aktów Smerfowi Malarzowi, oddawała się za ciasto ze smerfojagodami Łasuchowi, czy uprawiała ostre harce ze Smerfem Dzikusem). Najbardziej drastyczny odcinek to wg mnie ten, gdzie oddawała się miłości oralnej z samym Gargamelem... zresztą jego seksualno - konsumpcyjny stosunek do Smerfów obu płci widoczny jest w kazdym odcinku. Słynne powiedzenie \"ooo, jak ja niecierrrrpię Smerfów\" można zinterpretowac jako wyraz ukrytych skłonności homoseksualnych Gargamela.