Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdzia23

zdradzil i porzucil

Polecane posty

Blagalam na kolanach zeby zostal... Podcielam sobie zyly czuje sie jak gowno.Co mam zrobic jak sie zachowywac,bo jeszcze przez jakis czas bedziemy razem mieszkac Miechce go stracic POMOCY

glupia jestes i tyle! podcinac se zyly??? mysle ze to prowokacja, jak nie to zastanow sie nad soba... facet to nie koniec swiata zawsze znajdzie sie inny ktory zapewni ci lepsza milosc.

Gość . ....... .......... .........
Szantaz emocjonalny ktory chcialas mogl calkowicie zrazic go do Ciebie , teraz sie bedzie bal .

Gość do magdzi23
czy jest chociaz jedna osoba poza tym gosciem, ktora jest ci zycziwa i przed którą mozesz się otworzyc?

Gość to prawda
ja kilka lat temu przez faceta,który mnie rzucił,połknęłam tabletki.płukanie żołądka,dało radę,żyję. ale on się tak wystraszył,że powiedział,że teraz już nawet moim kolega nie może być....bał się. lepiej tego nie robić,nawet jak BARDZO zranił,bo ta osoba ma wyrzuty sumienia całe zycie!!! a CZAS NAPRAWDĘ LECZY RANY a teraz mam od 2 lat kochanego mężczyznę

Gość eee tam ja to jak
mnie facet olał wpadlam w dolęk na rok - wiedzial, ze pochodzę z rodziny w ktorej byl alkohol i to wyśmiał. Bawil się mna od początku.

Wiem,ze zle zrobilam.Mamy dwuletniego syna.Tak ni zalezy na normalnej rodzinie ,a kto dzis chce samotna mame?

Gość tragediiiaaaa
madzia23, moja kumpela ma 32 lata i 2 dzieci. a teraz jej facetem jest zajebisty facet, i to kawaler :) ale rozumiem Cię, ja miałam to samo, tzn. faktycznie nie chciałam żyć, nie chciałam go szantażować, ale celowo do niego napisałam sms, żeby miał wyrzuty sumienia. skoro mnie zranił, niech nosi piętno tej rany. wiem, że źle zrobiłam, najlepiej ich wtedy olać, żeby ich zranić ale tak ciężko zachowywać się wbrew sobie...