Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eveveveeee

Jak chronic wlosy przed sloncem??

Polecane posty

Gość eveveveeee

Za kilka dni wyjerzdzam na urlop do Turcji. Po ostatnich wakacjach w cieplych krajach musialam skrocic wlosy o 10 cm i chyba przez pol roku poddawac je roznym zabiegom zeby jako tako wrocily do formy. Wiem ze istnieja rozne specyfiki chroniace wlosy przed sloncem ale albo sa bardzo drogie, albo nieskuteczne. Znacie moze jakies sposoby aby jakos je zabezpieczyc? Myslalam zeby przed wyjsciem na plaze wcierac we wlosy oliwke, albo olejek do opalania z wysokim filtrem. Co o tym sadzicie?

Gość Carmaa
Ja Ci moge polecic kosmetyki Wella Sun Care:) sa wedlug mnie bardzo dobre.Mysle ze w Twoim wypadku najlepszy bylby spray ochronny do wlosow:)

Gość wosk
do włosów jest świetnym zabezbieczeniam

Gość eveveveeee
Zapewne choci Ci o profesjonalna linie welli. Niestety nie stac mnie na takie wydatki, cala kase wlozylam w wyjazd. A o tym wosku nie slyszalam ale chyba wyprobuje! Dziekuje za odpowiedzi!

Gość z Avonu i z Joanny też są
produkty,które chronią wlosy przed słońcem.

Gość martininka
To nawet nie jest kwestia drogich produktów, tylko systematycznego dbania o włosy w trakcie urlopu, nie chodzenia z mokrą głową po słońcu, używania szamponów z filtrami itd. Tutaj masz opisane co szkodzi włosom i jak się przed tym uchronić http://scandiacosmetics.pl/blog/?p=82