Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cz tabletki novynette

Czy tabletki Novynette.....

Polecane posty

Gość ra26cs22
Hej, ja również biorę tabletki Novyneete i jestem z nich zadowolona. Mogę się kochać z moim chłopakiem kiedy chcę, bez zabezpieczenia i nie jestem w ciazy. Podczas odstawienia ich na 7 dni, zwykle miesiączka pojawia sie po 3 dniach i trwa do 4 dni, nawet kiedy jeszczę plamię (kończy sie miesiączka), a przypada dzień brania tabletek trzeba je zabrać. Kiedy nie bierzesz tabletek (odstawiłaś je by pojawiło sie krwawienie) masz 99,7 % ochrony antykoncepcyjnej-czyli jak przy kazdych tabletkach.

Gość kaska24242
Witam !! Biore novynette juz prawie 2 lata wszystko ok tylko teraz biore dzisiaj 9 tabletke i mam jakie male plamienia brazowawo czerwone moze wiecie co sie dzieje ?? z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam

Gość gość
Mam pytanie, bo bardzo mnie to nurtuje. Biore 5 opakowanie novynette. Mialam normalny okres ale jakos od 3 opakowania plamie poza przerwa. Do tego tydzien pozniej doszly silne bole brzucha... Kochalam sie wiele razy z chlopakiem od kiedy zaczelam je brac, nigdy nie skonczyl we mnie. Bardzo boje sie ze moge byc jakims cudem w ciazy... Dodatkowo mam mdlosci...wczesniej bralam Rigevidon i nie mialam problemow...

Gość gość
bezpieczne sa, bralam 4 lata a codziennie procz okresu sie kochalismy do kooonca..i jestem bezdzietna

Gość gość
Witam Mam pytanie, biorę tabletki novynette juz 10mies i jak uprawiam sex w drugim dniu przerwy brania jestem nadal bezpieczna czy jest ryzyko zajścia w ciąże?