Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość została mi tylko siłownia....

Mam żal do mamy że mnie urodziła

Polecane posty

Gość gfdf
nie wszyscy oczywiscie...Tylko ,ze trudno znalezc przystojniala wsrod meneli...Ktorzy piją i kradną oraz maja czasem szramy na twarzy..

Gość kaffapapierossy
do lakser a czy mieć dziewczynę = mieć dziecko?? A to ciekawe...miałem już parę dziewczyn i jeszcze ani jednego potomka, coś ze mną nie tak??

Gość gfdf
natomiast nadmiernie piękni są egoistyczni i pusci jak doda naprzykład.. Dlatego tylko srednio wygladajacy sa ok..

Gość kaffapapierossy
menele nie są brzydcy tylko zaniedbani, zorani wręcz.

Gość fsfsd
doda piekna? buhahahhahhahahahahahhahahhaha trzymajcie mnie bo umre.. to paszczur jest przeciez ohydny..haha spytajmy autora co sadzi o dodzie? podoba ci sie doda czy nie? własnie napisz jaka kobieta to twój ideal ..prosze napisz,.:)

Gość kaffapapierossy
doda nie jest nadmiernie piękna i tez nie wiesz czy jest pusta i egoistyczna, bo zapewne jej nie znasz, a to co przedstawiają Ci media ma się nijak do rzeczywistości..

no więc wzrost 183 cm waga 70 kilo, chodze 4 razy w tygodniu na siłownie, i tak jest dobrze bo ważyłem 63 kilo ! Nie jestem chyba wstanie zliczyć ile pieniędzy wydałem na dermatologów, na antybiotyki, kremy itp byle tylko pozbyć się trądziku... ogólnie moge powiedzieć, że w kinie nie byłem od 2 lat, komórke to mam 5 letnią na wakacjach też nie byłem od 3 lat, wszystko idzie na leczenie, które nic nie daje.. mam odstające uszy, nie jakoś masakrycznie ale widać, do tego nosze okulary ( szkieł nosić nie moge , chociaż to było moje marzenie), oczywiście wam będzie też w to trudno uwierzyć ale prawie rzadne mi nie pasują, im więcej zakładam tym bardziej idiotycznie wyglądam, dlatego choddze w starych paroletnich, zarost mam tak dziwny kolor, że nie idzie go sprecyzować, ni to blond ni to rudy, do tego mam wrażliwą skóre więc po goleniu mam całą podrażnioną czerwoną szyje , hmmmm co jeszcze...garb na nosie, taki kształt czaski, że ani krótkie włosy mi nie pasują ( uszy też robią swoje), a w długich wyglądam jak jakiś żulek. Jedynie czego nie moge sobie zarzucić to jest to, że ubrania mam ładne i czyste i zawsze pachne.... ale to i tak nic nie daje. Moje życie to jedna nieustanna walka o to by wyglądać normalnie, by w kontaktach z dziewczynami miało w ogóle jakiś sens to co mam do powiedzenia i do zaoferowania..... Młody jestem ale prawie 10 lat takiej walki kompletnie mnie wypaliło...

Gość lakser
to bardzo zle ,ze miałes dziewczyne...Bo jak ktos sobie zaklada ,ze nie chce mniec dzieci nie moze miec dziewczyny ...

Żal to ty m ożesz do rodziców mieć, tylko powody ci się pomyliły. Powinieneś mieć żal, że z nadmiaru miłości wyhodowali idiotę, który sam nie wie, co gada. Propozycje: weź się za robotę są jak najbardziej racjonalne

Gość gfdf
Doda ma wygląd powyżej przecietnej i nie kłamcie ,ze jest przecietna..MOze nie jest dla niektórych ideałem ,ale wyglada dobrze..Natomiast jest pusta i rozpieszczona to wie każdy..TAki bezmozg jak Paris hilton

Gość gfdf
Dla mnie piekny =bezmózg ,cipka śmieszka ,rozpieszczone ,egoistyczne bagno Brzydki =złodziej ,przeklinacz,człowiek o brudnym umysle czesto zawistny.. dlatego przecietni maja czyste i piekne umysły ..To oni są najlepszym wyborem..

Gość mirinda ice
lakser ale ty głuupi jesteś, nie słyszałeś o antykoncepcji?? jakby wszyscy zaczynali spotykać się z płcią przeciwną dopiero gdy zachcą mieć dziecko, to....oooo!

Gość lakser
jeste mirinda egoistyczna.A co jak wpadnie, zawsze jest jakas szansa..Sam narzeka na rodziców ,a robi to samo co oni..

Gość lakser
ja nie chce miec dzieci i nie mam dziewczyny dlatego..NA dziwki nie pojde..Wiec mam 23 lata i sie wyrzeklem seksu..

Gość mirinda ice
lakser 1. nie musi od razu uprawiać seksu 2. mamy XXI wiek - vivat antykoncepcja!!

lakser dzięki za rozmycie tematu :D widze, że po obszernym opisie jednak widzicie, że nie rzuciłem sobie tego hasła od tak...

Gość gfdf
zgadza się ,ale przyznasz ,ze jest w tym dużo prawdy... ładny =bezmozg brzydki =zły człowiek,nieczysty

Gość lakser
nie interesuje mnie to ..Ja nie chce dzieci i nie bede miał dziewczyny,mimo ,ze kilka chciało sie juz ze mna kiedyś umawiać...Ryzyko jest zawsze ciąży nawet jesli jest to tylko 1 %

Gość lakser
przy antykoncepcji tez jest ryzyko ciąży większe niż 1 % ..Antykoncepcja stanowi ochrone 97 % ...,a nie 99,9% ..Wiec nie ma mow=y

Gość mirinda ice
pigułki 99.8%

Gość mirinda ice
jak ktoś nie umie brać to tak się kończy... ale ja nie jestem przeciwna aborcji, więc problem z głowy A Ty jak wolisz to się męcz ręką, ja nie stracę na tym bo i tak bym z Tobą nie poszła :-P

Gość pierniczysz autorze
Kobietom imponuje sie czym zupełnie innym niż wyglądem:( Poza tym czym brzydszy tym bardziej męski;)

Gość lakser
a czy ja chciałbym zebyś ze mną poszła..?Zresztą kogo to obchodzi czy stracisz czy zyskasz?

Gość ....a taka
hihihihi, uśmiałam się do łez.....nie wiem czemu.. :)

Gość Łoooooo...
A moi rodzice w młodości byli ładni a ja jestem brzydka jak gówno

hmm tak było kiedyś w dzisiejszych czasach jest niestety inaczej...... media wylansowały taki trend, że w dzisiejszych czasach nawet facet ma być piękny..... :( Jeszcze mama mnie poprostu wkurza jednym pytaniem do czerwoności " Kiedy znajdziesz sobie dziewczyne? " chciałbym im kiedyś wykrzyczeć " Przez was nigdy " !!!!!

o kurcze, jak mozna pisać o aborcji na topicu o takim tytule :D. Została mi tylko siłownia- kurcze, cięzko nam cokolwiek poradzić nie widząc Cię. Możesz powiedzieć co próbowałeś ze sobą robić? Co do jednego się zgodzę: nic tak nie odpycha dziewczyn jak słaby facet, musisz nabrać pewności siebie i nie mów że to nie możliwe. Co z tym życiem studenckim? Czemu się izolujesz? Myślisz sobie pewnie: wyglądam źle więc po co wychodzić, kiedyś będę atrakcyjniejszy to zacznę wychodzic, tak? :)