Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość została mi tylko siłownia....

Mam żal do mamy że mnie urodziła

Polecane posty

Oboje rodzicie są krótko mówiąc brzydcy, więc jakie może być ich dziecko? Po co mnie wydali na świat, mam 22 lata brzydką twarz, mam silny trądzik, nigdy nie całowałem się z dziewczyną, wszystkie mnie olewają i dają kosza, wszystkie dni są takie same, młodość mija a ja gówno z niej mam, całe życie będe sam , nie zaznam co to bliskość kobiety..... Mam im za złe, że spełnili swoją zachcianke o dziecku, a nie pomyśleli, że zniszczą mi życie.......

Gość bajka o brzydkim kaczatku
boze jak mozesz tak mowic myslec i pisac!!!!!!!!!!!!!!!! pomysl o tym ze rozdice bardzo sie kochali i ty jestes owocem tej milosci.... teraz tez kochaja cie ponad zycie i wierze ze ty ich tak samo darzysz miloscia. a co do urody to znasz pewnie bajke o brzydkim kaczatku:) glowa do gory przestan sie martwic i pokochaj sam siebie a wtedy inni spojrza na ciebie inaczej. pozdrawiam:):):)

Gość jeśli jesteś brzydki
to poszukaj też brzydkiej i będzie tak jak z rodzicami

idz do roboty chlopie. raz, ze nie starczy CI czasu zeby myslec o takich rzeczach, a dwa, zarobisz troche kasy, to bedziesz mogl korzystac z zycia. a jak bedziesz mogl korzystac z zycia, to poprawi Ci sie humor, a jak poprawi Ci sie humor, to i samoocena, a jak poprawi Ci sie samoocena, to znadziesz sobie jakas fajna babke...itd tak to wyglada. :)

Gość kaziaaaaa
niemartw sie bo przeciez nie liczy sie tylko wygląd.. znam mnostwo slicznych jak lale kobiet które są z takimi paszczakami brzydkimi ze szok liczy sie "to coś"/.. uwierz ..

Gość do moich tez
mam o to zal. rozumiem cie.

Tylko ta ich miłość nie zrobi ze mnie normalnego faceta nie stane się atrakcyjny dla kobiet nagle. Moje serce nie chce się zakochać w brzydkiej...więc pozostaje mi gówniane życie....a jak może uda się znaleść dobrą prace to płacenie za seks ...

Gość jak jestes brzydalem
to nie mysl sobie ze wyrwiesz super panienkę:classic_cool: A co brzydki i bez kasy jesteś a chcesz mieć Ize Mikke:o ehhhh szkoda słów

Gość Miałam tak kiedyś
wolisz płacić za sex niż zakochać sie w mniej atrakcyjnej kobiecie- człowieku zajmij się głową a nie swoją urodą! Bo nie twoja twarz tylko twoja osobowosc wymaga poprawy:(

nie super laske tylko normalną , przeciętną, nie mam na to szans i ja je wcale o to nie winie, teraz jestem na studiach.... oczywiście całe to "życie" studenckie mnie nie dotyczy...

Gość kaffapapierossy
ona też ma zapewne żal do siebie - kto wie,czy nie większy....

Gość Miałam tak kiedyś
zresztą rób jak chcesz.... tylko nie obwiniaj swoich rodziców za to ze jesteś:(

wolałbym się nawet zakochać w najbrzydszej dziewczynie w Polsce...bo wiedziałbym, że raczej kosza nie dostane..... masz jakies rady by się w brzydkiej zakochać?? chętnie skorzystam...

Gość Znam wielu pięknych którzy
są tak samo nieszczęsliwi jak ty autorze :) moze to nie pomoże ale poczekaj- znajdziesz w koncu kobiete z którą będziecie happy

Gość Co to jest hehehe
" masz jakies rady by się w brzydkiej zakochać?? chętnie skorzystam..."

A poza tym,skoro oboje rodzice są brzydcy, to widocznie \"każda potwora znajdzie swego amatora\" ;-) A tak poważnie to u mnie miałbyś szanse,jak każdy inny

aaa... no tylko musisz \"grzeszyć\" inteligencją i siłownia to mam nadzieję nie na poważnie, bo inaczej jesteś zdyskwfalifikowany w przedbiegach :-)

a co Ty taki niecierpliwy,masz 40 lat czy co? nie,masz 22,to całe życie przed Tobą. ja znalazłam życiowe szczęście mając prawie 23 lata. i dożyłam tego jakoś,po drodze do niego mając wiele przykrości.nie rozczulaj się tak nad sobą facet

ale ja niechce tak żyć, i nie mam pretensji do kobiet, że nie chcą być z brzydkimi chłopakami, ja np nie moge nic poczuć do brzydkiej dziewczyny, więc wiem co one czują... Na temat moich rodziców nawet się nie wypowiadam, poprostu samotność tak ich przycisneła, że nie wytrzymali......nie moge uwierzyć, że czują do siebie namiętność, bo to poprostu niemożliwe...

spoko chodze na siłownie a i tak jestem chudy jak szczapa :D widać tylko, że na nią chodze bo mam troche mieśnie zarysowane...

Gość magdalenkaaaa
człowieku ale jak ty wygladasz? powiedz chociaż .. albo przeslij swe zdjecie na poczte moją ...będe dyskretna obiecuje poradze ci co jest nie tak i powiem czy tak zle ..głowa do góry ..naprawde mi ciebie aż zżal..bo kiedys też czulam tak samo.. to jak zgodzisz sie dac mi fotke ? odezwij sie i zaufaj

Gość magdalenkaaaa
podaj chociaz wzrost i wage..pliss

Gość kurde no weisz...
dbaj i dbaj o siebie- zobacz jaki jestes slaby- to dlatego cie nie szanuja dziewczyny bo sie uzalasz partz iel kazda dziewczyna robi- wydaje moestwo pieniedzy na kosmetyki, zeby miec piekna cere, wlosy, cialo itd dla kogo to wszytsko? faceci nic nie ma bez staran ty tez musisz cos z seibie dac

zraz wam odpisze ale to troche potrwa...:D

ja potrafię \"coś\" czuć do powszechnie uważanych za brzydkich facetów, często mnie tacy pociągają, a koleżanki się dziwią, bo niejeden \"przystojniak\" się za mną ogląda... a dla mnie większość tych przystojniaków to tandeciaże, zbywam ich...

Gość lakzer
ale dlaczego chcesz miec dziewczyne ?Jestes egoistą/?Skąd wiesz czy twoje dziecko tez nie bedzie ci mialo za złe ,ze sie urodziło///Skoro tak piszesz badz konsekwentny i sam unikaj dziewczyn

Gość gfdf
brzydcy ludzie maja brzydki umysł...Czesto są zlodziejami itd...