Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfdf

Pytanie do zdradzonych..czy widzialyscie jak wygladała kochanka waszego mena???

Polecane posty

Gość _ona
no właśnie zdradzaczu, ciało znane dokładnie, ale jakoś panowie częściej zdradzają i mniej mają oprów, bo niestety, emocjonalnie częściej nie dorastają swoim kobietom do pięt, mimo, iż one też , tak samo dokładnie znają ich ciała... denny argument i mocno naciągany, niczego nie wyjaśnia powiedz lepiej, zdradzam, bo chcę i już, po co sie silić na zapełnianie pustki myślowej? inny taki sam mądry jak ty "bzyknie" sobie twoją zonę lub siostrę, bo niby czemu nie? palanciku czego ci życzę

Gość zdrada......
To brak szacunku dla zdradzonej/go.

Gość zdrada......
To brak szacunku dla siebie samej/go.

Gość kochankaaa
Ja jestem kochanką od ponad dwoch lat. Zone mojego kochanka widziałam i uważam, ze jest ładną kobietą. Nie jest ani ładniejsza ode mnie ani brzydsza. Jestesmy tez rówieśniczkami.

Gość zdradzaczu
Nie sposob poznac calego ciala kobiety,zawsze mozna znalezc COS nowego...

Gość kochankaaa
Stwierdzenie ze facet zdradza bo chce przygody jest moze trafne w przypadku jednorazowego skoku w bok. Moj jest ze mną kupe czasu i tez dawno sie mną opatrzył i zna doskonale moje ciało. Co innego jest jednorazowa zdrada z jakąś przypadkową dziewczyną a co innego kilkuletni romans

Gość zdrada......
To zaklamanie wewnetrzne.

Gość zdrada......
To droga do wewnetrznej pustki.

Gość mary bielsko
logiczne: chciał przeleciec inna bez wzgledu na figurę - byle bylo cos nowego zakazanego :-))))

Gość zdrada......
To staczanie sie na dno.

Gość cienkie w lozku bylyscie
i dlatego zdradzil proste

Gość zdrada......
To burzenie zycia wielu osobom: zonie, mezowi, dzieciom, po prostu calej rodzinie.

Gość to nieprawda ze dlatego ze
slabe, moj facet ktory zdradzil uwazal ze ja bylam najlepsza w lozku, zwierzal sie tak kumplowi ktory mi wszystko powtorzyl..tamte byly brzydkie jak noc, on byl psychopata i lubil bawic sie czyimis uczuciami...

a moze Twoj chlopak kazal kumplowi tak Ci to wszystko odpowiedzeic... to prawdopodobne.ja bym nie wierzyla w slowa najlepszego kumpla . nie mowie,ze jestes kiepska w lozku,ale oni po prostu czesto chca odmiany.male znaczenie ma fakt jaka jestes w lozku.oni potrzebuja nowej dziurki,zeby poczuc sie naprawde napaleni. facet,ktory naprawde kocha,potrafi sie powstrzymac,ale pod warunkiem,ze jest juz dojrzaly.na mlodych chlopcow bralabym poprawke,bo jesli jakas babka ostro na nich natrze,to oni po prostu nie moga jej powstrzymac

Gość zdrada......
To slaba psychika.

Gość zdrada......
To problem z samym soba.

Ja znam była kochanke mojego faceta.Hest tak franca brzydka że aż wstyd mi było pokazać jej zdjecia kumpelom.Serio czarownica ze hej!

Gość uhhhhhhhh
no.. ja z nia nawet 18 lat mieszkalam :) moj ex zdradzil mnie z moja siostra hyh :) no zycie :) jej nastepczynie tez znam :)

"no właśnie zdradzaczu, ciało znane dokładnie, ale jakoś panowie częściej zdradzają i mniej mają oprów, bo niestety, emocjonalnie częściej nie dorastają swoim kobietom do pięt, mimo, iż one też , tak samo dokładnie znają ich ciała..." no bo faceci troche inaczej mysla, nawet inaczej maja mozg skonstruowany. kobieta zna cialo faceta i go nie zdradzi, a faceci sa poligamistami niestety. oni potrafia kochac i zdradzic i to naprawde moze nie miec dla niego znaczenia. umieja oddzielac emocje od seksu, a kobiety nie.. nawet sobie tego nie umieja wyobrazic jak mozna oddzielic seks od emocji.

husky ja sie z toba nie zgadzam , kobiety czasem potrafia byc niewyobrazalnymi szmatami .. zdradza jest zarowno ze strony kobiet jak i mezczyzn. i nie wazne czy partner/ka jest zajebista w lozku czy wyglada jak model/ka czy nie , jak ktos bedzie chcial zdradzic to i tak zdradzi.

czy ja napisalam gdzies ze kobiety nie zdradzaja??? ogarnij sie.

to bylo w czystym odniesieniu do sytuacji ktora opisala kolezanka. kobieta nie zdradza dlatego ze zna cialo mezczyzny na wylot a mezczyzna jest w stanie zdradzic bo sie zwyczajnie znudzil i potrzebuje nowej dziurki tylko i wylacznie o tym mowilam, swojego zdania na temat zdrady tutaj nie udzielilam jeszcze na tym topiku :P