Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sweetka

jesli ktos zostal z Was zdradzony to w jaki sposob dowiedzieliscie sie o tym?

Polecane posty

Gość zdradzona 2 razy
też od zdradzacza.

Gość Sweetka
chociaz tyle ze sie przyznali... po jakim czasiie sie przyznali?

Ja sie dowiedzialam raz od przyjaciolki a raz jakaś \"życzliwa\" dziewczyna do mnie zadzwonila z taką informacja

Gość zdradzona 2 razy
bardzo szybko:),wyrzuty sumienia wygrały:)

Gość Sweetka
o cholera... to rzeczywiscie nieciekawe... i telefon dostac i dowiedziec sie ze z inna w ciazy.. biedne dziecko

ja tez sie dowiedzialam dosyc szybko. Chyba po tygodniu a drugi raz to zaraz nastepnego dnia. Powiem wam ze cierpiala i to bardzo

Gość Sweetka
dobrze ze w miare szybko sie dowiedzialas przynajmniej nie zylas dlugo w klamstwie, po dlugim czasie jakbys sie dowiedziala to dopiero bylby szok...

Mój facet przyznał się sam, ale długo to ukrywał. A najgorsze jest to, że wszyscy znajomi wiedzieli i ukrywali to.

Ewka25 bo znajomi nie wiedzieli jak Ty zareagujesz. Jest wiele kobiet, które wiedza o tym ze sa zdradzane ale trwaja w zwiazku nadal, dlatego ludzie sie nie chca wtracac bo wychodza na najgorszych donosicieli (nie zaesze tak jest ale dosyc czesto)

sweetka-----> w takiej sytuacji ciężko powiedzieć czy tydzień, miesiąc, rok to długo czy krótko. Ale na pewno lepiej żyć z tą świadomością niż słuchać zapewnień o miłości i wierności nie wiedząc że to tylko puste słowa.

Mnie wzmocniło. teraz już wiem, że trzeba walczyć o swoje. Wybaczyłam facetowi. Jesteśmy szczęśliwi, ale jestem czujna.

Nie zycze czegos takiego nikomu, nie dość że ukochana osoa rani to jeszcze znajomi albo \"przyjaciele\" tak się zachowuja. Sama znam taka sytuację , z opowieści koleżanki, to jest ochydne, gdy tyle osób jest w to zamieszanych a osoba zdradzana dowiaduje sie na końcu. Sama straciłabym chyba zaufanie do wszystkich...przykre. Mam taka umowę z moimi najbliższymi przyjaciółmi, ze o takich rzeczach sobie mówimy

Tylko, że wśród tych znajomych była moja przyjaciółka. I to mnie najbardziej zabolało.

Gość Sweetka
Ewka wybaczylas hmm... coz mozna i tak ale pamietaj ze wtedy tez bylas pewna milosci i ukrywal to dlugo... niewiadomo co w nim siedzi tak naprawde - moze znow to zrobic- oczywiscie nie musi i znow nie bedziesz nic wiedziec i nikt nic nie powie zgadzam sie z przedmowczynia.. niektorzy nie chca sie wtracac poprostu bo jak sie zdradzacz wyprze to moga one same miec problemy

Ewka25 i jakby Twoja przyjaciolka powiedzialaby Ci o tym fakcie czy to by cos zmienilo. I tak mu wybaczylas, a ona by wyszla na donosicielke. Z czasem i tak wasza przyjazn przerodzilaby sie w niechec.

Gość Sweetka
Sygryda.. ja bym wolala wiedziec odrazu nie rok ani nie miesiac.. ale nie kazdy sie przyzna czasami i cale zycie pewnie ktos niewie ze byl zdradzany mezczyzni inaczej pojmuja seks.. kobiety inaczej, dla nich to nic takiego, dla nas uczucia... oczywiscie nie wszyscy prosze mnie tu zaraz nie krytykowac ;)

Gość zdradzona 2 razy
Ja tez wybaczyłam i nigdy nie żałowałam.Moze było łatwiej,bo nie miał romansu tylko /podobno/jednorazowe wyskoki. Po drugim razie też go zdradziłam,nie przyznałam się,ale on się domyślał.Wiem,nie powinno się tak robić,ale w jakis sposób sie dowartościowałam ,a mąz zaczął się trochę obawiać

JESTESCIE TERAZ W NOWYCH ZWIAZKACH CZY WYBACZYLYSCIE I DALEJ ZYJECIE Z TYMI PARTNERAMI?? Ja nie wybaczylam, on chcial wrococ przepraszal bardzo, ale tez jakos nie potrafilam chcialam z nim byc ale nie potrafilam

Do mnie mój ukochany wysłał e-maila przez pomyłkę. Pisał do innej dziewczyny, z którą umawiał się na całonocną wyprawę na koncert rockowy. A dla mnie nie miał czasu, bo musiał remontować mieszkanie.

Gość zdradzona 2 razy
Ja osobiście uważam,ze jeżeli facet zdradza juz przed slubem to nalezy go skreslić.U nas zdrady wiazały sie z róznymi problemami zwiazanymi z dziećmi i po iluś tam latach małzeństwa.

Gość Sweetka
Zdradzona u Ciebie juz inaczej sprawa wyglada rodzina dzieci.. wtedy sie o nich mysli ciezko sie rozstac... ale masz racje przed slubem jak ktos zdradza to nie ma co... oczywiscie to co pisze nie jest jakism przyzwoleniem na zdradzanie po... zycie...

Gość gość
Bywa,ze najblizsza osoba o zdradzie dowiaduje sie ns koncu lub wcale. Czesto osoba postronna przez przypadek czy powtarzajace sie przypadki rzucaja podejrzenie ,ze dana osoba zdradza....