Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondinesska

Komputer nałóg naszych facetów ???!!!

Polecane posty

Czy wam dziewczyny też tak cięzko odciagnac waszego faceta od kompa? Bo moj musi spedzic jakies nie mniej niz 2h ze swoim nałogiem.. Pewnie gdybym nic nie mowila to przesiedzialby przed nim caly dzien, choc tak sie jeszcze nie zdazylo, ale oczywiscie moze.. bo to przeciez Jego nałóg..!

Tylko dwie godziny?To jeszcze nie nałogowiec.Znam takich co potrafią siedzieć całymi dniami.To są dopiero nałogowcy. Ja powoli tewż się uzależniam---ratują mnie jeszcze dzieci,które też domagają się kompa:-D

Oj to chyba nałogowiec, bo czasami naprawde bardzo ciezko jest Go odciagnac od komputera.. denerwujaca jest ta sytuacja.. wiec co robic??? wyrzucic owy nałog przez okno?;)

co to jest 2h ja czasami cały dzień moge tu siedzieć i w oczach mojego faceta to ja jestem takim nałogowcem :D ;) :P

Chodzi o to, ze jak siedzi juz przed tym kompem to naprawde jest ciezko Go od niego odciagnac:( Ja tez moge przesiedziec caly dzien przed kompem, tyle ze w kazdy momencie moge to przerwac, a On niestety nie zawsze... i to jest cholernie denerwujace