Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana karolcia

glownie do facetow! jak wyczaic,ze naprawde sie podobam???

Polecane posty

Gość zatroskana karolcia

otoz problem jest nastepujeacy(wiem wiem smiejcie sie...ale od tego jest forum...tu pytamy o wszystko........jest facet, z ktorym znam sie od dawna, przyjaznie sie i bylismy kiedys przez 4 msc, tearz po 4 latach to odzylo,ale b.chce wiedziec czy podobam mu sie.Jak to wyczaic (owszem mam domysly, wiem,ze mnie b.lubi,ceni, uwaza ogolnie za atrakcyjna) ale bez uzycia wspolnych znajomych, bo takowych nie ma, b.chce wyczaic jak to jest czy jestem naprwde w jego stylu czy tez nie (mam b.duze powodzenie,ale nie znaczy,ze wlasnie jesmu podobam sie bardzo).Jest to facet, ktory b.sobie ceni piekno..ale jak to sprawdzic pomozcie plissssssssss (niestety fizyka b.sie liczy, bo wiem,ze srodek mu pasi...ale kobiety tak juz maja, chce czuc sieoo"chciane") Chlopaki, dziewczyny..piszcie!!!!

Gość zatroskana karolcia
sprawa wyglada tak-on b.sie interesuje moim zyciem, chce ze mna spedzac czas..jets tylko taki problem,ze ja mam faceta, z ktorym mi sie nie uklada tak jakbym chciala (zaznaczam jedno-jak bylismy sami-zawsze chcial sie przytulac,nieraz mi mowil,ze gdybym byla wolna, to b.chcialby ze mna..peeeep czesto prosi mnie o przeslanie zdjec itp..ale nigdy nie powie mi ze ladnie wygladam, czesto zas radzi sie w sprawach jakis swoich niby dziewczyn i pyta czy mi sie podobaja...mnie tak wprost nigdy nie powiedzial nic doslownie...jak to jest? zaznaczam 1 -jestem modelka i podobam sie facetom,ale oczywiscie sa tacy, ktorym moge sie nie spodobac...jak siwec mam to wyczaic?

Gość oj zatroskana..
skróć to dziewczynko do 2 zdań to odpowiem

Gość zatroskana karolcia
mam duzo znakow,ze jestem dla kogos osoba godna zainteresowania...w mojej 2 wypowiedzi podaje te dotyczace wygladu...ale jak wyczaic,ze naprawde podobam sie fiz ???