Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanieepokojona chlopakiem

on nie moze dojsc bardzo długo..

Polecane posty

ma 20 lat jestesmy 2 lata i rozpoczelismy wspólrzycie,bylismy dla siebie pierwszymi:) on jeszcze chyba przechodzi szok,tzn jego penis,bardzo długo nie moze dojsć,nie moze sie odzywaic chyba od reki,zawsze musze konczyc reka bo kieddys prztrze mnie na wylot:O on z tego powodu cierpi..chciał naweu unikać zblizen..:( ale szczera rozmowa i moja wyrozumiałośc dodają mu sił, kochamy się od 3 miesięcy i bardzo rzaddko kiedy dochodzi we mnie:(:( czy to normalne,czy ma jakies zaburzenia>?? prosze o kontakt osób w podobnej sytuacji,które uporały sie z tym problemem pozdrawiam

to jak rozpoczniecie \"wpeółżycie\" przez ż - to daj znać na razie kupcie sobie slownik ortogr. 🖐️:o

i co z tego,ze zrobiłam blad robi to jakąś róznice w tym problemie;/

Gość moja rada/sprawdzone
to jest calkeim normalne u młodych facetów,jest za bardzo przyzwyczajony do swojej rączki:p wiec nic dziwnego ż enie może dojść itd. musi czasami nauczyć się powstrzymywac od samozaspakajania wytrzymywac pare dni i potem próbować normalnego sexu ,da się to"naprawić":)tylko trzeba cierpliwości troszkę🌼

Gość Pan Słowik
Płacze pani słowikowa w gniazdku na akacji, Bo pan słowik przed dziewiątą miał być na kolacji. Tak się godzin wyznaczonych pilnie zawsze trzyma, A tu już po jedenastej - i słowika nie ma! Wszystko stygnie: zupka z muszek na wieczornej rosie, Sześć komarów nadziewanych w konwaliowym sosie, Motyl z rożna, przyprawiony gęstym cieniem z lasku, A na deser - tort z wietrzyka w księżycowym blasku. Może mu się co zdarzyło? Może go napadli? Szare piórka oskubali, srebrny głosik skradli? To przez zazdrość! To skowronek z bandą skowroniątek! Piórka - głupstwo, bo odrosną, ale głos - majątek! Nagle zjawia się pan słowik, poświstuje, skacze... "Gdzieś ty latał? Gdzieś ty fruwał? Przecież ja tu płaczę!" A pan słowik słodko ćwierka: "wybacz, moje złoto, Ale wieczór taki piękny, że szedłem piechotą!"

Gość Nico
Chyba z 6 lat walił konia 4 razy dziennie!!!! Pracuj nad nim, lepiej ściskaj mu pochwą, lekko ręka gdy jest w ciebie, dojdzie do siebie jeżeli Ci na nim zalezy!!!

Gość Za szybko dochodzi...
za wolno dochodzi... Zawsze wam źle... Nikt wam nie dogodzi... :)

no ściskam ,ale jak ja mam piersza orgazm ,to potem chciałambym chwilke się tym podelektować,i trudno jest się skupić na mięsniach ,,kiedy tez jest tam bardzo wrażliwie, nigdy mu z tego jazdy nie robiłam ,myslew takim razie ,ze kawestia czasu i to minie a wy co o tym myslicie?

Gość do Pana Słowika
aleś mi dzieciństwo przypomnial :) Znam ten wierszyk na pamięć, był moim ulubionym :) Pozdrawiam.

Gość a co jesli
TO CHYBA NIE BYŁ TEMAT O WIERSZU;/

Gość Djuk
Chłopak chce sobie solidnie podymac a tu mu się trafia taka nędza.Na pewno mu już kilka dupek na boku bo przecież nie będzie sobie dupy zawracał taką folndrom jak ty.

Gość taka jedna 18
a ja ci zazdroszcze.. wolalabym zebym ja miala pierwsza orgazm od faceta.. bo ja zdaze sie rozgrzac a on konczy

hmm no niby to dobrze ,ze ogólnie długo moze,ale jak juz ja mam orgazm to jest taka chwila dla mnie rozkoszna..a on dalej musi jakies 20 minut:( czuje się przetarta jesli zgadzam się na to ,ale tak jest rzadko..wole konczyć reką.. mam pewnośc ze chociaz bedzie miał orgaz.. a tak to ciagle musze sciskać ustawiać profil zeby tylko główke mu piesciło ..

Gość zbron mu sie onanizowac
no. chyba ze sie uzaleznił.......:o

Gość A moze on
specjalnie sie onanizuje bo slyszal ze kobiety lubia dlugo i mocno ...

Gość nie prawda
on mówi ,ze zawsze ma cel by czekac na mnie i rzadko to robi!

Gość napewno
rusza skorka . Jak tak robie bo bez tego to sie spuszczam po dwoch posunieciach a jak mam kilka wytryskow przed to moge dlugo. :classic_cool:

Gość jaką skórką
jak rusza

Gość od poniedzialku

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
moze jestes za szeroka? "tam" i nie odczuwa przyjemnosci ?

Gość amalgamat
Zaniepokojona, Ty masz po prostu przedwczesny orgazm :-D A rezultat 20 minut u Twojego chłopaka jest wprost wzorcowy z punktu widzenia większości kobiet i podręczników, które o tym traktują. :-) BTW może to zwyczajnie z powodu prezerwatywy, bo wtedy się rzeczywiście prawie nic nie czuje.