Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się rozmarzyłam

takich facetów uwielbiam

Polecane posty

Gość się rozmarzyłam

troskliwych,chyba mi tego w dzieciństwie brakowąło i dlatego:) poza tym dobrych w łóżku nie wiem czy to dobrze czy źle,wiadomo że to nie jest najwazneijsze ale jak facet jest kiepski to nie mogłabym tego ciagnąć musi być mega namietny a całą reszta ja się zajmę:)

Gość eehhhh
i co taki jestem a mam pecha w milosci..

Gość się rozmarzyłam
tez jestem sama choć nie musze ale teraz tak będzie lepiej:) uwielbiam takich facetów,kiedy się wybrudzą wytra chusteczką:) podniosą jak mi cos upadnie,pyta się nawet kilka razy czy przypadkiem głodna nie jestem:)czy nie zimno,przytuli kiedy trzeba,jest taki delikatny ale stanowczy mmmm...

Gość _Mario_
A jeśli ja mam wszystkie cechy faceta o którym marzysz, ale w łóżku nie mam dużego doświadczenia (wręcz przeciwnie, bardzo małe), to jestem już skreślony? Dziwne masz podejście muszę przyznać.

uwielbiam takich facetów,kiedy się wybrudzą wytra chusteczką podniosą jak mi cos upadnie,pyta się nawet kilka razy czy przypadkiem głodna nie jestemczy nie zimno,przytuli kiedy trzeba,jest taki delikatny ale stanowczy mmmm... -- moj dziadek był taki, nacierał babci rece i nogi. Jak siedziałysmy na werandzie przynosil okrycia:)

Gość sie rozmarzyłam
nie jestes skreslony jasne że nie to taki dodatek akurat:)tego mozna się nauczyć a jak ktos jest chamem i egoistą to nie nauczys ie nigdy opiekowac druga osobą

Gość Jestem czuły i
dobry w łóżku tylko że na żonę to chcialbym dziewice

Gość sie rozmarzyłam
heheh :P i w dodatku zabawny ;)🌼

Gość bedziesz miał dziewice
ale pod warunkiem ze sam bedziesz prawiczkiem,co ty na to?

Gość się rozmarzyłam
zycze wam najlepszych pod słoncem dziewic w łóżku:p P.S.macie jakieś kompleksy ze tylko dziewice wchodza w grę?

Gość Wrom
A kiedy trafi ci się taki troskliwy to dasz mu kopa bo powiesz, że jest taki nijaki "bez jaj".

Gość kolllllllllllllllllllllla
a ja chcę dominującego w łużku faceta (i w życiu też ;) ) ...

Gość się rozmarzyłam
oj nie mylisz się,to nie to samo trskliwy i bez jaj

Gość się rozmarzyłam
wiecie chłopacy tylko ja moge o was powiedziec to samo.Nie lubię ruszanych.Ale nie pisze tak bo to oznaczałoby tylko jedno....chyba wiecie z czym macie problem:p i co się dla was liczy

no tak :) chcę troskliwego i dominuącego w łóżku i w życiu (ale też bez przesady ;) ) Żeby o mnie dbał ale umiał też podejmować decyzje. A w łózku żeby rządził :p

Gość się rozmarzyłam
z takim myśleniem zamiast troskliwej kochajacej zony możecie dostac zwykła suke która bedzie sie z wami tylko pieprzyc a resztę bedzie miec gdzieś daleko w powazaniu ale co kto lubi...

Z sexem jest tak że każdy od czasu do czasu potrzebuje odmiany. I nawet facet któru uwielbia dominować, może zapragnąc aby to kobieta dominowała.

Gość Wrom
Kolllllllllllllllllllllla wydaje mi się, że takiego osobnika nie trudno znaleźć - większosć facetów lubi dominować w łóżku i w życiu (o ile nie boi się żyć).

Krzych26 a facet który nie lubi dominwać? Po prostu nie ma takiej natury (właśnie mój :( ) , myślisz że kiedyś może się mu zmienić i może właśnie tego chcieć?

Wrom no właśnie mój nie lubi a ja najbardziej o tym marzę :p Takie moje ukryte pragnienia ;)

ja się pytałam poważnie :(

Gość Wrom
Kolllllllllllllllllllllla to powiedz mu o tym, może on chce dominować a się wstydzi (co ja piszę, sam w to nie wierzę), znaczy warto spróbować.

Gość się rozmarzyłam
nie sądzę zeby mu sie przewróciło w druga stronę,jak ktos nie ma takiej natury to nie bedzie dominował.Chyba ze od Ciebie się nauczy z czasem:) i czasami bedzie dominował

a co jest ważniejsze dla was w związku- wspaniały sex o jakim marzycie czy dobre porozumienie między partnerami, przyjażń.

Gość Wrom
Kolllllllllllllllllllllla tylko że związek z facetem, który będzie cię traktował w łóżku jak swoją własność nie pytając nigdy o pozwolenie też może być męczący (oczywiście nie krzywdząc cię).