Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niina

Jego wszyscy koledzy zdradzaja...

Polecane posty

Gość niina

mam mieszane uczucia, jestem z nim dlugo, nigdy mnie nie oszukal, ufam mu ale mam mieszane uczucia w zwiazku z jego znajomymi, konkretnie kolegami - wszyscy zdradzaja swoje dziewczyny, przy czym robia to tak sprytnie ze owe niewiasty zyja w nieswiadomce, zakochane w nich po uszy podczas gdy za ich plecami... to najlepsi kumple mojego faceta, boje sie ze kiedys mnie zdradzi, ze oni go do tego naklonia...boje sie boje...

Gość mam ochote ponawrzucac
a nie boisz sie ze juz to zrobil?

Gość niina
kurcze nie mam podstaw zeby tak myslec, jest w stosunku do mnie szczery, nie oszukuje mnie, mieszkamy razem ... ale gdzies tam mam taka obawe

Gość mam ochote ponawrzucac
zebysmy tylko nie zaczela niczego sugerowac... a skad wiesz o zdradach jego kolegów?

Gość niina
skad wiem: od mojego faceta wiem o tym troche, o niektorych to wie duzo ludzi z naszego otoczenia bo niektorzy z nich sie z tym obnosza na lewo i prawo...

Gość niina
czy tylko moj facet ma takie towarzystwo?

Gość slJGEWIGRTDBGJASLG
Z KIM PRZESTAJESZ TAKIM SIE STAJESZ..WIEC UWAŻAJ..HEHHE

Gość niina
fuck czy tylko ja mam takie problemy ?!

Gość jedno slowo
to nie jest normalne wiec jest sie z czego cieszyc :)

hehe wypowiedzi niektorych osob sa naprawde takie smieszne... heh nie martw sie moj chlopak tez ma takie towarzystwo ktore twierdzi ze jak chlop nie zdradza r\\to nie kocha swojej lubej:D j swojemu ufam i wiem ze nigdy mnie nie zdradzil ;) jest inny, choc mam pewne obawy ze moglby kiedys cos takiego zrobic ale to malutkie tylko przypuszczenia... :D nie martw sie jest luz

Najlepszy kumpel mojego faceta jest znany ze zdrad i \'wyrywania\' dziewczyn co pare dni. Jego brat prowadzi podobne zycie :P ale trzeba ufac bo inaczej to sie pograzymy w paranoji i domyslach :) Pozdrawiam !

Gość ble ...ble ... ble ...
małolaty

Gość januszek
A Ty nie masz takich kolezanek, ktore zdradzily? Powiedz szczerze ile jest takich? Jesli masz i on tez o tym wie, to przeciez moze Cie tez o to podejrzewac? Przeciez to, ze ma takich znajomych wcale nie swiadczy o tym ze kiedys Cie zdradzi....jakby mial to zrobic to i to "bez kumpli" zrobi.

Gość bliska
dla mnie wazne byłoby co on sam myśli na temat zdrad, czy mówi to sam, czy dopiero zapytany, jaki ma ogólnie stosunek do związków i na ile powaznie je traktuje, czy zdradzał swoje poprzednie dziewczyny, w jaki sposób mówi o zdradach kolegów, czy z dystansem czy raczej jest to dla nigo zabawne itd jesli jest niezależny w poglądach od kolegów i nie do końca sie z nimi identyfikuje i nie niepokoi cię to wszystko, o czym pisałam na początku, to jest duże prawdopodobieństwo, że wszystko ok rozumiem cie i też chyba zastanawiałabym sie nad tym, ale tworzenie bliskości i rozmawianie o takich rzeczach daje pewnien obraz i potrafi uspokoić albo....zaniepokoić