Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliseeee

Maribel perfect czy wella regnal??

Polecane posty

Gość aliseeee

Ktory z tych szamponow jest lepszy??? I skuteczniejszy ?

Gość aliseeee
Nikt tych szamponow nie uzywał??? Są do blond włosów.Doradźcie mi ktory wybrac??

Gość esther18
hej, ja uzywalam obu. regenal strasznie niszczy wlosy, nie mowiac juz o tym ze nic nie czyni by pozbyc sie zoltego koloru, natomiasty maribel troche wysusza wlosy ale po nalozeniu odzywki z tej serii ( tej w pudelku okraglym) sprawil ze mam sliczne wlosy, srebrzysty blond, piekny taki jaki zawsze chcialammiec. polecam!!

Gość aliseeee
dziekuje Ci. A ile kosztuje ta odzywka?I ile ma ml?

Gość taniutka jest
w pudełku okrągłym to jest maska do włosów i ja zapłaciłam za nią jakieś 8zł, a odżywkę kupiłam kilka dni temu za 9zł (w tubie), ale moim zdaniem te produkty to nie jest jakaś rewelacja, zwyczajne

Gość taniutka jest
maska 150ml, odżywka 200ml

Gość aliseeee
Dziekuje:) bardzooo. Ale masz po tej masce odcien platyny? i nie żółkną??

Gość taniutka jest
maska jest do włosów koloryzowanych, suchych i zniszczonych więc ja nie zauważyłam zmiany odcienia może po odżywce w tubie bedzie różnica, ale za krótko jej używam więc nie mogę się wypowiedzieć

Gość mmmmmmmmmmmmmm
ja do tej pory urzywam regenalu, pierwsze slysze o jakis produktach Maribel perfekt? gdzie mozna kupic ten szampon i odzywke? rozumiem ze on jest fioletowy tak? ile kosztuje?

Gość aliseeee
Do mmmmmmmmmm:Uzywasz regnalu i jak??masz odcien platyny?likwiduje żółty odcien??

Gość anjakraft
Moim zdaniem maribel jest super! Moje włosy strasznie się puszą a po tym szamponie są miekkie, gładkie - zero puchu! Co do koloru - siedziałam w nim przez 5 minut i okropny żółty trochę wybladł, widać różnicę :) [ale na produkcie pisze, że po 2 myciu więc mam nadzieje, iż za 2 razem będzie jeszcze lepiej]. Szampon kosztował mnie 9,20zł. Polecam :)

A ja używam szamponu z Welli i jestem zodowolona :) To fakt że trochę wysusza włosy ale ja stosuję go raz na miesiąc i efekt trzyma się przez cały czas :) A robię to tak: 1.na mokre włosy nakładam szampon i masuję do wytworzenia się piany 2. nakładam na głowę czepek foliowy i owijam ręcznikiem 3. czekam ok.30 min 4. spłukuję szampon 5. czasem nakładam byle jaką odżywkę na parę minut Efekt? - platynowe włoski do następnego farbowania odrostów :)