Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaanetaa7

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość zaanetaa7

Hmmmm.. Sama nie wiem dokładnie jak mam to napisać aby było zrozumiałe .. Problem mam jak większość czyli - ciąża ..????? Tu jest właśnie to pytanie .. Uprawiam sex z moim partnerem tylko w prezerwatywie ale 2 miesiące temu zaraz po okresie był tak zwany stosunek przerywany ale nie doszło to wytrysku .. Od tamtego czasu miałam 2 normalne okresy więc nie martwiłam się tamtą sytuacja . Ale po ostatnim okresie czyli tydzień temu zauważyłam ,że moje piersi nie wróciły do normy czyli nie zmniejszyły się .. dodam jeszcze ze ostatnio zeszczuplałam troszeczke ale to dlatego ze mało jem bo nie mam czasu gdyż dużo pracuje .. Dziwi mnie właśnie to, że piersi nie wróciły do swoich rozmiarów zwłaszcza ,że schudłam !! Co jest grane ? Czy możliwe , że to ciąża ? mimo ,że mialam normalny okres ?

Gość zaanetaa7
??????

Gość hgfg
raczej niemozliwe a moze poprpstu tak ci sie wydaje ze piersi urosly? mi w ciazy piersi urosly dopiero pod koniec 7 miesiaca

Gość zaanetaa7
nie wydaje mi się bo widze nawet po staniku i nawet mój chłopak mówi , że są większe ..

Gość hgfg
ale to jeszcze nic nie znaczy! jak masz watpliwosci to zrob test i po sprawie jak dla mnie to na 99,9 nie jest ciaza

Gość zaanetaa7
w takim razie jaki jest powód , że moje piersi nie zmniejszyły sie tak dlugo po okresie :(

Gość hgfg
hmm moze byc milion wiesz mi standardowo co 2 miesiac wydaje sie ze mam wieksze piersi, pelniejsze i bardziej sterczace, ale to trwa tylko tydzien, pozniej po jakims czasie znowu sa normalne nie wiem czemu tak sie dzieje a w ciazy bylam tylko raz i piersi powiekszyly mi sie i wogole zmienily dopiero cos kolo 7 miesiaca najpierw do 8 tygodnia bolal mnie ciagle brzuch jak na @ jak masz watpliwosci to idz zrobic test

Gość zaanetaa7
no tak .. są różne przypadki .. Ale jak miałam w sumie normalne 2 okresy to chyba nie mam sie za bardzo czego bać .. co ?