Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juhyeter

uśmiech...

Polecane posty

uśmiech maluje się na twej twarzy taki nieśmiały, radosny, szczęśliwy taki dyskretny i taki pełny taki głęboki, zakotwiczony w duszy ten uśmiech na twarzy jak różowy płatek róży jak bukiet fiołków z fiołkowym zapachem jak świętość w miejscu świętości jak światłość oświetlająca mroki jak farba kolor dająca jak nuta tworząca symfonię jak myśl rodząca pomysł ten uśmiech cię rodzi na nowo ten uśmiech daje ci życie nie marudzić, do wszystkich brzydkich i pięknych, koniec z marudzeniem, bo sam popadam w dołek czytając Wasze posty :)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

:) witaj Listku, chociaż jedna optymistka :) moją muzę widziałaś dzisiaj?? ;)

Malina dokładnie, uśmiechać się. :) świat wtedy jest weselszy, i nabiera kolorów tęczy :)

ja generalnie lubię się uśmiechać i sprawia mi to ogromną radość i życzę wszystkim aby uśmiechali się jak najwięcej :D:D:D juhyeter--> szczególny uśmiech dla Ciebie :D 🌻

Gość Stokrotka106
Witam jaka poezja dla optymistow :) cos dla mnie

Gość Stokrotka106
A kogo to wiersz bo nie moge znalesc w necie ?

Listek dziękuję bardzo :) i odwzajemniam :D kobiecy uśmiech to najpięknijeszy prezent dla faceta, szczególnie uśmiech ukochanej, więc uśmiechaj się ile możesz do swojego wybranka :) Stokrotko poezja dla optymistów :) witaj :) świat nie jest w końcu taki zły :) trzeba tylko móc podzielić się z kimś naszą radością, a czasem i smutkiem :) Iryssa, tu na kafe rozmawiałaś?

Gość Stokrotka106
juhyeter- masz racje ze swiat nie jest taki zly. To zalezy jak kto na niego patrzy od ktorej strony zaczyna poznawac go :)

mój aktualny opis na gg: uwielbiam się z Tobą śmiać mój Kotek już śpi, ale i tak uśmiecham się do Niego :D:D:D

Stokrotka żeby tylko wszyscy myśleli tak jak Ty :) to nie byłoby tyle cierpienia. i tyle nieszczęśliwych osób. bo jeśli pierwsza droga ku przyszłości jest trudna do pokonania, wiele przeszkód po drodze nas czeka, to nigdy nie jest za późno, by zmienić trasę, i poszukać tej właściwej ścieżki :)

iryssa, dzisiaj z Nim rozmawiałaś na Kafe? :) a gdzie? ;) Listek, obudź go i się uśmiechnij :) no dobra, nie rób tego, nie budź go, bo Ci wyłączy neta, że Cię tu wariaci próbują wciągnąć ;)

Gość Stokrotka106
A zazwyczaj poznajemy wiekszosc znas poznaje go od zleych stron i dlatego na starcie juz zniecheca sie. Nie poznajac slodkich stron zycia :) Proste :D

Stokrotka u Ciebie jak się domyślam zupełnie na odwrót?:) tylko pozazdrościć, a może i nie.zazdrość nie pasuje, raczej radość i żal, że już znalazłaś swoją drogę, a niektórzy jeszcze krążą po lesie w poszukiwaniu właściwej ścieżki, ale są blisko :)

Bo wiem, serce mi mowi, oj juipiciek juipicek Ty Picku;) :P mine:)

Iryssa, jaki to był topik? :) przepraszam, ale mój racjonalizm nie pozwala patrzeć na Twoje \"katusze\" z Puciem związane :)

Gość Stokrotka106
juhyeter-a moze ci co tkwia w lesie jeszcze to moze wcale wnim nie bladza lecz spaceruja i im tak dobrze? :D

Gość Uśmiech nij sie
Usmiech jest sloncem na twarzy, nadzieja dla przyszlosci, przystania dla radosci i domena kobiecosci :)

tak się wczoraj do Niego uśmiechałam, że sama zasnęłam :D:D:D ale dzięki temu już wstałam i jestem wyspana :D:D:D ale ładne słoneczko! miłego dnia wszystkim 🌻

\"Mówią, że najpiękniejszy uśmiech ma ten kto najwięcej wycierpiał\" \"Uśmiech to połowa pocałunku\" \"Kiedy się śmiejesz moje serce też się śmieje\"

Gość Smieszka morska
Usmiechajmy sie do siebie zawsze i wszedzie :) bo tyle ponuractwa wokol...