Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexa_wa_wa

makijaż ślubny

Polecane posty

Gość alexa_wa_wa

Przyszłe Panny Młode!!! Serdecznie polecam wam wizażystke ktora mnie malowała- Marie Lubowicka.Dostalam namiary na nia na tym forum i chcialabym za to podziekowac. Sympatyczna, ciepla osoba i bardzo profesjonalna.Zrobiła mi sliczny makijaz, delikatny, subtelny...Po prostu śliczny. Serdecznie polecam. I jeszcze raz dzieki.

Gość lizabeth
Alexa czy p.Maria oferuje rowniez stylizacje slubna?? I czy moglabys podac na nia namiary?? Juz wiele dobrego o niej pisano rowniez na innych forach, dlatego tez chyba skorzystam z jej uslug. dzieki za odp.

Gość alexa_wa_wa
Maria Lubowicka: 0-22 6325313 602138821

Gość dianusia
Jeśli chcecie również mogę polecic super wizazystke

Gość dobra_ rada
Lubowicka to beznadziejna baba, poza tym interesuje ją tylko kasa!!!! radzę zainwestować w dobre kosmetyki, przynajmniej starczą na dłużej

Gość lolkaaa
popieram DOBRĄ RADE.Kup sobie porządne kosmetyki i zrób sama makijaż.Ja tak zrobilam i było ok a firmowe kosmetyki zostały mi jeszcze na dlugo...

Gość dobra _rada
cieszę sie , że mnie popierasz. Polecam podkład Max Faktor, puder tej samej marki, tusz Estee Lauder(świetny tusz), cienie np Sephory (bardzo dobrze się utrzymują) najlepiej w czteropaku, wtedy można położyć bazę na powiekę i dalej ją modelować w podobnym odcieniu.A teraz kilka rad (spróbujcie naprawdę warto): podkład nakładamy mokrą gąbeczka punktowo od czoła schodząc ku dołowi , następnie puder - maleńką ilość ruchami kołowymi, jakby polerując. usta obrysować konturówką i szminkę nałożyć pędzelkiem , rozwarstwić chusteczkę przyłożyć do ust i przez chusteczkę przypudrować, ponownie nałożyć szminkę, efekt długotrwały gwarantuję. Powodzenia piszcie o rezultatach, proponuję kilkakrotnie popróbować. Nie jestem wizażystką sama praktykuję na sobie. Nie dajcie się cenom makijażystek, 150 zł za makijaż okropność.