Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnica_spowiedzi

Która pani mnie ukołysze do snu?

Polecane posty

Gość a złota rybka to
on ??

Gość a złota rybka to
a taka jedna kobita ;)

Gość a złota rybka to
zlota rybko ,wybacz :) pomyslalam tak po tym co wyzej pisaliscie ,ale Twoj nick wydawal mi sie wlasnie bardziej kobiecy i juz zwatpilam zupelnie :D ej rybko dlaczego tak piszesz napewno jest jakis mezczyzna ktory widzi w Tobie cos wiecej niz tylko "cialo"

mialam pyszna kapiel:P w kadzidelkach przy swieczkach i w algach morskich:>:P wielkie rzeczy bylo super:P a kto tu tuli i kolysze do snu? lubie morze:P

Rybenko Zlota🌻 to zmykaj do lozeczka i zalatw mi trzy zyczenia;) ostatnie wyspij sie dobrze i kolrorowych senkow Tobie zycze;) zalatwione? ;)

SzN---->:) a co Ty takie mile rzeczy mi mówisz? :)hmmm.....nietypowe to zachowanie na tym forum...a te 2 pierwsze zyczenia?;) no chyba, ze chcesz je zachowa na potem...

Rybko zlota;) a jaki mam powod aby mowic Tobie zle rzeczy;) milutkich snow Rybenko Zlota[lubie biale zloto;) jestem .. mam kasztanowe wlosy;)] spij slodko ;) i milutkiego poranku🌻;)

Nie ploty, nie ploty Panie Tajemnico, tylko zwykła ludzka życzliwość. :) Skoro już żagle pięknie łopoczą na wietrze i jacht sunie po bezkresnych wodach, tylko życzyć należy wciąż pomyślnych wiatrów! :) Niech prądy przeciwne i sztromy wszelakie z dala omijają Twój wspaniały statek. :) ;)

Gość jestescie czy nie

Dobry wieczorek. Gosiu, dzieki za dobre słowo, ciekawe, czy morze okaże się tym razem bezkresne?;) Coś zajęta ostatnimi czasy jesteś? Ktoś się czaił na pomarańczowo widzę.Obstawiam Rybkę:D

Kubusiu, na dobre słowo ode mnie zawsze możesz liczyć. :) Jakoś tak odbieram Ciebie bardzo pozytywnie. Czy morze będzie bezkresne niedługo się już przekonasz. Czy uda się ominąć wszelkie niemiłe niespodzianki to już od kapitana i sternika zależy. ;) Muszą działać razem. :) Nie jestem zajęta wieczorami i błądzę gdzieś tutaj w tej wirtualnej przestrzeni. :) Jednak w tygodniu nie bywam długo. Każdego ranka muszę świtkiem się zrywać, więc te kilka godzin przynajmniej przespać. Ty pojawiasz się dużo później, więc i się mijamy. Gdy tylko zobaczę, że Twój wpis się pojawił, choćby dnia następnego, coś zawsze skrobnę. ;) Pozdrawiam serdecznie i milych snów życze . :)

Jak miło Ciebie Kubusiu widzieć! :) Już miałam komputer wyłączyć, a tu taka miła niespodzianka! :D Jak tam, wiatr w żaglach łopocze i statek płynie dalej? ;)

Tak tez myslałam nie widząc Ciebie tutaj. To bardzo się cieszę i trzymam kciuki, żeby to było już to. :) A u mnie bez zmian. Krążę sobie po wirtualnym świecie wieczorami i jakoś kolejny dzień mija. ;) Zmykam spać, bo już późno. Nie zapomnij się od czasu do czasu odezwać. :) Dobranoc Kuba i miłych snów. ;)

Gość gotuj z panią domu