Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnica_spowiedzi

Która pani mnie ukołysze do snu?

Polecane posty

Kubusiu, trzyma Ciebie za slowo! ;) Zawsze wchodzę w intratne interesy. :D Rybko, a czemuś taka zła? Prysznic powinien podziałać raczej kojąco. ;)

Gość Francis
witam.....czy przyjmiecie nowa osobe do Waszego forum?

Rybka, mnie boksowac?Ty masz mnie tulic.Vice Versa zreszta;) Jane, jestem z gatunku tych z własnym dyndadełkiem:D A zyski przynosi wszystko co poczytne, wiec moze byc problem:O Gosiu, interes z kobieta to interes złoty;) Witaj Francis 🖐️

Rybko, a nie zakręci Ci się w głowie czasami o tych zapachów? ;) Umiar kochana, umiar we wszystkim wskazany. ;) Kubusiu, jesteś tego pewny? Czasami można wiele zyskać, a czasami ... stracić. ;)

Gość Francis
dzieki za zaproszenie.....a Ty Rybko, nie boj sie .....nie bede wdzierac sie na Twa przestrzen....czyli.nie ma przytulania.... a co do wanilii..to uwielbiam dodac extrat waniliowy do porannej kawy...

Następna/y wielbiciel/ka wanilii. :) Francis, jak Twoja płeć, żeby było wiadomo kogo ukołyszemy do snu. ;) Rybko, wietrzeja jak wszystko z czasem. ;) Calamity i co znalazłaś waniliowego? :P

Kuba, widzę, że lubisz ryzyko! ;) Na mnie już pora, więc pożegnam Wszystkich. Spokojnej nocy i samych słodkich snów życzę. :) Kubusiu, dla Ciebie specjalna kołysanka spiewana do ucha na dobranoc (...................................................................) ;) ... myślę, że Ci się spodobała. ;) :D

Gość Francis
glosu jak Edyta Gorniak nie mam, wiec szepcze ....jestem kobieta....

Mam problemy z netem,wiec jakby co pisze juz dobranoc Rybka, no wiesz, wejscie w Ciebie moze sie rownac obrazeniom.Lubię wyzwania, ale musze obecnie jakos wygladac:D Jane, tylko takie interesy maja szanse powodzenia;)

[boksuje - boks, boks]...masz szansę przetrwać, ale musialabys coś zrobic...o zczegółach nest.razem papa ;)🖐️ calus w nosek